Lavendelveld 11 , SCHIEDAM


€ 484.500 k.k.

 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1995

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  519m3

 • Oppervlakte

  138 m2

Lavendelveld 11 3124 CH SCHIEDAM

Ruime en speels ingedeelde woning in de geliefde woonwijk in Schiedam Noord. In de populaire wijk De Velden, vindt u deze heerlijke gezinswoning met 4 slaapkamers, garage en berging op de begane grond en een ruime voor-en achtertuin. De woning is bijzonder door de split-level indeling, heeft de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. In de directe omgeving van de woning vindt u allerlei voorzieningen, zoals een speeltuin, voetbalveld, diverse scholen, openbaar vervoer en het winkelcentrum "Hof van Spaland" met diverse winkels en restaurants. Ook het natuur- en recreatiegebied "Midden-Delfland" is snel en makkelijk bereikbaar.

Begane grond:
Ruime entree, meterkast, toilet met fonteintje, toegang tot de garage, ruime hal, toegang tot de inpandige berging, trapopgang naar de woonkeuken.

1e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld in een woongedeelte en een eetgedeelte. De woonkamer is ruim 28m2 en tuin georiënteerd ligt de eetkamer met open keuken (woonkeuken). Deze ruimte is ca. 22.5 m2 en geeft middels een schuifpui toegang tot de zonnige achtertuin. De hoekkeuken is voorzien modern keukenblok voorzien van veel onderkasten en bovenkasten en de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, quooker, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, combimagnetron en een koel/vrieskast.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer aan de voorzijde van ca. 14.4m2 met ruim zonnig balkon op het zuiden. Slaapkamer aan de tuinzijde van ca. 14m2 voorzien van vaste kasten. Nette badkamer voorzien van hoekligbad, wastafelmeubel, douche en 2e toilet. Er is tevens nog een ruime berging aanwezig op deze verdieping.

3e verdieping:
Overloop met vaste kast. Slaapkamer van ca. 5m2. Ruime slaapkamer van ca. 12m2 voorzien van kastenwand.

Tuin:
De achtertuin ligt op het noorden en beschikt zomers over een schaduw en ene zongedeelte en heeft een achterom. De tuin is ruim 9.5 meter diep en 4.80 meter breed. De woning is voorzien van diverse rolluiken en screens.

Parkeren:
In de voortuin is er de mogelijkheid om 2 auto's te parkeren.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich een garage (ca. 9.4m2) en een riante inpandige berging (ca. 6m2).

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Energielabel A;
-Recht van erfpacht tot 31-03-2093, afgekocht tot 01-04-2043;
-Bouwjaar 1995;
-Gebruiksoppervlakte 138m2 + 9.4m2 inpandige ruimte voor de garage (NEN2580);
-Perceeloppervlakte 130m2 (Kadaster);
-Inhoud 519.2m2 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning