Lange Nieuwstraat 43 c, SCHIEDAM


€ 197.500 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1988

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  162m3

 • Oppervlakte

  50 m2

Lange Nieuwstraat 43 c 3111 AD SCHIEDAM

ZELFBEWONINGSPLICHT!

2 kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex gelegen op 1 van de mooiste plekjes van Schiedam. De woning dient gemoderniseerd te worden en ligt tegenover het oudste stadspark van Nederland. Het gezellige Schiedamse centrum ligt op loopafstand, net zoals de Maasboulevard. Ook openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Entree, brievenbussen, bellen, berging.

2e verdieping:
Entree, gang, woonkamer met open keuken van ca. 25m2 met zicht op de Tuinlaan. De open keuken beschikt over een net keukenblok in een hoekopstelling. Eenvoudig toilet met fonteintje, aparte kast met boiler. Ruime slaapkamer van ca. 14m2 met toegang tot balkon. Vanuit de slaapkamer is er tevens toegang tot de badkamer. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met ruime douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Balkon:
Balkon grenzend aan de slaapkamer gelegen op het zuidwesten.

Berging:
Eigen berging op de begane grond van ruim 4m2.

Overige:
- Energielabel D;
-Bouwjaar 1988;
- Warm water middels een boiler 50 liter en verwarming middels gevelkachels;
- Erfpacht lopend tot 1 juli 2087, afgekocht tot 1 juli 2038.
- Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage € 135,-
- Gebruiksoppervlakte ca. 50.3m2 (NEN2580);
- Inhoud ca. 161.8m3 (NEN2580);
- Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk;

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen;
- Zelfbewoningsplicht;
- As is where is clausule van toepassing;
- Verkoop regulerend beding van toepassing;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper heeft woning zelf nooit bewoond, dit wordt specifiek in de koopakte genoemd.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning