Kethelstraat 7 , SCHIEDAM


€ 450.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1988

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  432m3

 • Oppervlakte

  130 m2

Kethelstraat 7 3111 PC Schiedam

Een super leuke, moderne, zo te betrekken, ruime 5 kamer woning met veel leefruimte (130m2). Door de waaiervorm is deze woning aan de voorzijde maar liefst ca. 6,5m breed. Deze sfeervolle woning is gelegen op een unieke locatie aan de rand van het historische centrum van Schiedam (3 min lopen). De woning is de laatste jaren gemoderniseerd: 2021 woonkamer voorzien van pvc vloer met vloerverwarming en gestuukte wanden. 2018 badkamer en toilet. Aan de achterzijde ligt een autoluw gezamenlijk binnenplein/-tuin. Een heerlijk modern gezinshuis in een fijne kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen binnen handbereik zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants, cafés, theater en bibliotheek. Snelwegenverkeersnet A4, A20, A15 en A13 is binnen 5 minuten te bereiken.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal, meterkast. Voor slaapkamer van ca. 13,4m2 voorzien van rolluiken. Achter slaapkamer/hobbyruimte van ca. 15,8m2 voorzien van rolluiken. Praktische inpandige bergruimte van ca. 7,7m2 met de opstelling wasmachine/droger en toegang naar het binnenterrein.

1e verdieping:
Overloop, vrij hangend toilet met een spanplafond en hand wasbakje. CV kast met bergruimte. Royale woonkamer inclusief open keuken van ca. 38,8m2. De woonkamer is in 2021 vernieuwd, heeft een lichte uitstraling en is voorzien van pvc vloer met vloerverwarming, gestuukte wanden en heeft een mooi zicht op het binnenterrein en een historische molen. Moderne keuken voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, oven, koelkast, vriesladen en een vaatwasser.

2e verdieping:
Overloop. Voor slaapkamer van ca. 7,5m2. Achter slaapkamer van ca. 19,8m2. Beide slaapkamers zijn voorzien van een nieuw dakraam (2018, kunststof). Moderne badkamer (2018) voorzien van een inloopdouche, vrij hangend toilet, wastafelmeubel, spanplafond met led inbouwverlichting.

Buitenruimte:
Groot zonnig terras van 7,6m2 met een zonnescherm en leuk zicht op “De Drie Koornbloemen “ molen. Ook kijk je hier op een groen centraal binnenplein met een goed onderhouden plantsoen. Achter de woning kun je ook in de zon zitten, echter is dit onderdeel van het binnenterrein.

Overige:
-Oplevering in overleg, planning oktober 2024;
-Gelegen op eigen grond;
-Groepenkast inclusief slimme meters en glasvezel snel internet aansluiting;
-Verwarming en warm water middels CV Remeha uit 2010;
-VvE voor de gezamenlijke binnentuin, bijdrage EUR 250,- per jaar. Het binnenterrein is uitgegeven in erfpacht;
-Voor de afmetingen en indeling verwijzen wij graag door naar de plattegronden;
-Bouwjaar 1988;
-Gebruiksoppervlakte woning 129,7m2 (NEN2580);
-Inhoud 431,6m3 (NEN2580);
-Perceeloppervlakte 62m2 (Kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning