Jozef Oreliosingel 83 , SCHIEDAM


€ 250.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1967

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  227m3

 • Oppervlakte

  73 m2

Jozef Oreliosingel 83 3122 CM SCHIEDAM

Een sfeervol, in 2016/2017 volledig gemoderniseerd 4 kamer hoekappartement met een ruim balkon en vrije ligging. Het appartement is Turn Key en voorzien van een moderne keuken en sanitair en beschikt over een nette wand/vloer/plafond afwerking. De locatie is ideaal met met alle voorzieningen in de nabijheid: buurtwinkels, supermarkt, scholen, openbaar vervoer, fitness, sauna, restaurants, snelwegennet en Beatrixpark.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree, trappenhuis, liften en toegang tot bergingen.

7e verdieping:
Entree, tochtportaal, hal, meterkast en toilet. Slaapkamer van ca. 8.2m2 gelegen aan de galerijzijde. Moderne badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Ruim opgezette moderne keuken voorzien van een U-opstelling met de navolgende apparatuur: 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel/vrieskast en een oven. Slaap/studiekamer van ca. 6m2. Slaapkamer van ca. 12.7m2 met gecreëerde inloopkast. Vanuit de slaapkamer en de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon op het zuiden. Ruime woonkamer van ca. 21m2 met een zicht over de wijk en een prettige lichtinval. De woonkamer is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.

Balkon:
Zonnig ruim balkon van 7.6m2 gelegen op het zuiden. Vanaf het balkon is er een vrij zicht.

Berging:
Het appartement heeft een eigen berging in de onderbouw van 5.6m2.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Warm water via een geiser (hangt in de keuken) en verwarming middels blokverwarming;
-Actieve VVE met een bijdrage van € 281,88 incl. € 52,- stookkosten;
-De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
-Ouderdomsclausule van toepassing;
-Asbestclausule van toepassing;
-De woning is gelegen op erfpachtgrond. Het erfpachtrecht loopt af op 30-06-2064 en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-6-2040;
-Het complex heeft op de begane grond een afgesloten entree;
-Het appartement is gelegen in Groenoord en maakt onderdeel uit van het plan "Nieuwe Energie voor Groenoord";
-Bouwjaar 1967;
-Woonoppervlakte 72.7m2 (NEN25802580);
-Inhoud 226.8m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning