Jozef Oreliosingel 7 , SCHIEDAM


€ 200.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1967

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  295m3

 • Oppervlakte

  95 m2

Jozef Oreliosingel 7 3122 CL Schiedam

Een sfeervol 4/5 kamer appartement van ca. 95m2 gelegen op de 1e verdieping met een ruim zonnig balkon en eigen berging op de begane grond. De woning heeft een woonkamer, eetkamer en 3 slaapkamers, is heerlijk ruim, heeft een mooie lichtval en is in 2018 voorzien van een nieuwe keuken (IKEA). Ook is het toilet voorzien van een nieuw duoblok en fontein (2020), en zijn er diverse wanden nieuw gestuukt en gesausd. De woning ligt op een praktische locatie aan de rand van winkelcentrum Hof van Spaland en Laan van Bol'es met ook in de directe omgeving, scholen, snelwegennet, openbaar vervoer en natuurgebied midden Delfland.

INDELING:

Begane grond: verzorgde entree met brievenbussen en bellentableau. Afgesloten entree deur naar centrale gang met lift, trappenhuis en de bergingen.

1e Verdieping:
Entree woning, voorportaal met meterkast, gang, modern separaat toilet. Moderne IKEA keuken (2018) voorzien van een oven, afzuigkap, losse inductieplaten, losse koelkast en een provisiekast. Woonkamer van ca. 19,2m2 met toegang tot de eetkamer van ca. 11m2. Vanuit de eetkamer is er toegang tot een riant balkon op het zuiden.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting wasmachine.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers:
Slaapkamer I van ca. 13m2 aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon. Slaapkamer II van ca. 12m2 en slaapkamer III van ca. 9m2 bevinden zich aan de galerij zijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een praktische inbouwkast.

Balkon:
Het appartement beschikt over een heerlijk zonnig ruim balkon van bijna 12m2.

Berging:
In de onderbouw bevindt zich een eigen berging.

Overige:
Oplevering in overleg. Gelegen op afgekochte erfpachtgrond tot 30 juni 2040. Verwarming d.m.v. blokverwarming en warmwater middels geiser (huur). Actieve Vereniging van Eigenaren ca. € 242,23 per maand (inclusief voorschot stookkosten). Woonoppervlakte ca. 95m2. Inhoud ca. 294m3.
Het appartement is gelegen in Groenoord en maakt onderdeel uit van het plan "Nieuwe Energie voor Groenoord".

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning