Joppelaan 10 , SCHIEDAM


€ 399.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1900

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  107 m2

Joppelaan 10 3124 KC Schiedam

Unieke kans om landelijk te wonen in Schiedam

Schitterend gelegen vrijstaande woning (type notariswoning) uit 1900 met een unieke vrije ligging in een landelijk dorpskarakter en direct gelegen aan de Poldervaart. Een unieke kans om landelijk te wonen op deze bijzonder plek. Woonoppervlak van ca.107m2 op een ruim perceel van ca. 812m2. Onderstaand vindt u de bijzonderheden en verkoopbepalingen.

WONING
De karakteristieke woning heeft een woonoppervlak ca. 106m2 met een midden entree, hal, lange gang met aan weerszijde van deze gang diverse ruimtes, nu ingedeeld in een woonkamer, voorkamer, badkamer en keuken. Toilet is separaat. Achter de woning is een deel aangebouwd met een houten constructie van ca. 10m2, hier is ook de cv ketel gesitueerd (AWB uit 2007). De verdieping bestaat uit een open zolderruimte met een houten spant in zicht met dakramen en 2 ruime inbouwkasten (mogelijk de oorspronkelijke locatie van een oude bedstee). De woning heeft ook een kelder van ca. 1,5m hoog, 4m diep en 1,5m breed; erg praktisch in gebruik voor opslag, provisie en dranken.

PERCEEL/TUIN
Het perceel van ca. 812 m2 heeft een open structuur, is direct gelegen aan de poldervaart en maakt deel uit van een waterkering. De grond wordt verkocht in volle eigendom.

LIGGING
Het object ligt aan een rustige straat in een landelijke omgeving en maakt deel uit van een kleine dorpskern (Kethel) waar voornamelijk recreanten, fietsers langs komen die een route hebben door het Midden Delfland. Het spoor (NS) ligt op ca. 100m afstand van de woning. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen te vinden, van winkelcentra tot scholen, sportparken, openbaar vervoer, bioscoop, supermarkten etc.

ONDERH0UD
De laatste 10 a 20 jaar is er nauwelijks onderhoud gepleegd aan de woning De kozijnen hebben een matige kwaliteit en zijn voorzien van enkel glas. In de keuken zijn 2 kozijnen van recentere datum met dubbelglas. Ook de gevel en voegwerk is verouderd en behoeft onderhoud. Het dak is voorzien van pannen en ziet er redelijk uit. De schoorsteen heeft een eternieten pijp. Installatietechnisch (Gas-Water-Elektra) is het pand ook verouderd. Wel is er een cv ketel in 2007 geplaatst. De keuken, badkamer en toilet zijn van eenvoudige aard en inrichting. De woning is niet geïsoleerd of beperkt.

BIJZONDERHEDEN VERKOOPBEPALINGEN
-De onroerende zaak (incl. kade) en aangrenzend water liggen in een gebied waarop de regelgeving van het Hoogheemraadschap van Delfland van toepassing is waardoor de
gebruiks- en/of bebouwingsmogelijkheden van de onroerende zaak mogelijk worden beperkt.
-Eigenaar is zelf verantwoordelijk voor onderhoud aan de kade (Poldervaart).
-Oudersdomsclausule is van toepassing
-Asbestclausule is van toepassing
-Fundatieclausule is van toepassing
-Niet zelfbewoning clausule is van toepassing
-Nennorm 2580 meetcertificaat aanwezig.
-Bodemrapportage aanwezig en opvraagbaar.
-Oplevering in overleg.
-Gunning onder voorbehoud goedkeuring van het college van B&W van de gemeente Schiedam.
-Vanwege grote belangstelling en meerdere kandidaten wordt dit object verkocht middels een inschrijving. Biedingen dienen uiterlijk 30 augustus 2019 schriftelijk door 3Dmakelaars te zijn ontvangen middels het biedingsformulier, te verkrijgen bij de bezichtiging of ons kantoor. Biedingen worden alleen geaccepteerd aan kandidaten die het object bekeken hebben.

Voor eventuele vragen en het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen 010-4277788 of mailen naar info@3dmakelaars.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning