Hogenbanweg 397 , SCHIEDAM


€ 235.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1957

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  204m3

 • Oppervlakte

  62 m2

Hogenbanweg 397 3112 CL SCHIEDAM

De woning betreft een modern, sfeervol 3 kamer appartement op de 2e verdieping met een balkon op het westen en een grote berging in de onderbouw. Het appartement is de afgelopen jaren gemoderniseerd. Keuken uit 2021. Badkamer en toilet uit 2019. Recent (2022) zijn alle wanden en plafonds gestuukt en gesausd. Het appartement ligt op een unieke rustige locatie met een vrij zicht op het groen aan de voorzijde. In de directe omgeving vind je onder andere: supermarkten, winkels, het theater en gezellige restaurants en cafés. De locatie is verder ideaal met het openbaar vervoer, waaronder de metro en tram, op loopafstand. Ook het snelwegennetwerk is goed te bereiken.

INDELING

Begane grond:
Centrale en afgesloten entree met bellen/brievenbussen en toegang tot de bergingen en het trappenhuis.

Tweede verdieping:
Entree, hal, inbouwkast voor de wasmachine. Slaapkamer van ca. 7,4m2 en slaapkamer van ca. 14,7m2 met toegang naar het balkon van 3,4m x 1,1m. De sfeervolle woonkamer van ca. 20,7m2 is gelegen aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, wasmachine-aansluiting en losse apparatuur. Toegang naar het balkon. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Apart toilet met een hand wasbakje.

Balkon:
Het balkon van 3,4m x 1,1m ligt op het westen en kan zowel vanuit de hoofdslaapkamer als de keuken worden bereikt.

Berging:
Berging in de onderbouw van bijna 6m2.

Bijzonderheden:
-"As is, where is" clausule van toepassing;
-"Asbest" clausule van toepassing.

Overige:
-Oplevering kan per direct;
-Verwarming middels cv ketel uit 2019;
-Bouwjaar 1957;
-VVE bijdrage € 80,- per maand;
-Energielabel E;
-Gelegen op eigen grond;
-Gebruiksoppervlakte 61.6m2 (NEN2580);
-Bruto inhoud 203.7m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning