Heinsiusstraat 31 , SCHIEDAM


€ 225.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1960

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  305m3

 • Oppervlakte

  89 m2

Heinsiusstraat 31 3119 TE SCHIEDAM

Ruim 4/5 kamer appartement gelegen op de 1e verdieping en een gedeelte van de begane grond. De verkoper heeft de erfpacht om laten zetten naar EIGEN GROND. Het appartement is onderdeel van een complex met een actieve VVE. De locatie is ideaal met alle voorzieningen in de nabijheid; buurtwinkels, supermarkt, scholen, openbaar vervoer, snelwegennet en natuur recreatie. Het centrum van Schiedam is binnen 5 minuten fietsafstand te bereiken. De VvE is actief.

1e verdieping:
Ruime entree, trapopgang naar de slaapverdieping, meterkast. Toilet met fonteintje. Slaapkamer van ca. 9.9m2. Ruime woonkamer van ruim 30m2 met vaste kasten aan de wand. Hier kan een aparte slaapkamer gecreëerd worden. De keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling. Aangrenzend ligt de badkamer welke voorzien is van de CV opstelling, wastafel, bidet en douche. Via de keuken is het balkon te bereiken.

Begane grond:
Hal met toegang tot de slaapkamers. Slaapkamer III van ca. 7.7m2 met een schuifkastenwand. Hoofdslaapkamer van ruim 15m2.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich een eigen berging.

Overige:
-Energielabel C;
-CV ketel uit ca. 2014;
-Eigen grond;
-Kozijnen met isolerende beglazing ;
-Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage € 122,51;
-Gebruiksoppervlakte 88.6m2 (NEN2580 ingemeten);
-Inhoud ca. 304.6 (NEN2580 ingemeten);
-Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk;

Bijzonderheden:
-Zelfbewoningsplicht;
-Ouderdomsclausule van toepassing;
-Asbestclausule van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning