Heijermansplein 225 , SCHIEDAM


€ 225.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1975

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  317m3

 • Oppervlakte

  90 m2

Heijermansplein 225 3123 LL Schiedam

Royale uitgevoerde 3 kamer benedenwoning (ca. 90m2) voorzien van een ontzettend ruime en zonnige tuin op het Westen! Dit appartement is voorzien van 2 slaapkamers en een dichte keuken en is van oudsher een zorgwoning. De woning is eenvoudig afgewerkt en dient gemoderniseerd te worden. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. De woning ligt in de rustige buurt "De Woudhoek" en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen. Winkelcentrum Hof van Spaland bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree met bellen-en brievenbussentableau.

Entree, meterkast, woonkeuken (ca. 12m2) met een eenvoudig keukenblok. De keuken beschikt tevens over een vaste kast met CV opstelling. Riante woonkamer van ca. 26m2 voorzien van een zonnescherm. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gang naar de slaapkamer en de badkamer met toilet. Beide slaapkamers bevinden zich aan de tuinzijde. De hoofdslaapkamer van ca. 15m2 geeft tevens toegang tot de grote achtertuin.
Slaapkamer II is ca. 11m2 en is nu samengevoegd met de woonkamer. De badkamer is netjes, maar eenvoudig afgewerkt met een douche, toilet, en wasmachine aansluiting.

Tuin:
Het appartement beschikt over grote tuin van circa 5 meter diep en circa 15 meter breed gelegen op het Westen.

Berging:
Het appartement is tevens voorzien van een eigen kelderbox.

Overige:
- Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk;
- Bouwjaar 1975;
- Elektrische zonnewering;
- Gelegen op grond uitgegeven in erfpacht t/m 30-6-2073. Erfpachtcanon afgekocht tot 1-7-2049;
- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 99,27;
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen;
- Zelfbewoningsplicht;
- Verkoop regulerend beding van toepassing;
-Gebruiksoppervlakte ca. 90m2, plattegrond is van een zelfde type appartement. Dit appartement is niet NEN2580 ingemeten;
- De afmetingen van de achtertuin, zoals deze momenteel in gebruik is, wijken af van de afmetingen van de kadastrale grenzen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning