Heijermansplein 200 , SCHIEDAM


€ 250.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1975

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  375m3

 • Oppervlakte

  78 m2

Heijermansplein 200 3123 LK SCHIEDAM

APPARTEMENT MET ZOLDER WELKE DOOR HET PLAATSEN VAN EEN VASTE TRAP VERGROOT KAN WORDEN VAN 77.6m2 NAAR 118M2!

Ruim 3 kamer appartement gelegen op de 3e en 4e verdieping. Het appartement is voorzien van een zeer ruime zolder van ruim 41m2. Deze ruimte is niet meegenomen in het gebruiksoppervlakte, maar door het plaatsen van een vaste trap wordt de woning van 78m2 opeens 118m2! Er is een gezellige woonkeuken aanwezig en op de woonverdieping bevinden zich 2 slaapkamers, de badkamer en het toilet. De woning ligt aan de rustige buitenrand van de Woudhoek-Zuid, gunstig ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer (bus en tram) en uitvalswegen. Winkelcentrum Hof van Spaland, maar ook recreatiegebied Midden Delfland en het Beatrixpark liggen op loopafstand.

3e verdieping:
Entree, riante woonkeuken ca. 14m2 met aangrenzende bijkeuken. De keuken is voorzien van een net keukenblok voorzien van deels inbouwapparatuur en deels losse keuken apparatuur. Tevens biedt de woonkeuken ruimte voor een eettafel. Royale lichte woonkamer ca. 26m2. Nette badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Apart toilet met hangend closet. Hoofdslaapkamer gelegen aan de achterzijde ca 15m2 met toegang tot het balkon. Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde van ca. 8m2.

Zolderverdieping:
Deze ruimte is middels een vlizotrap te bereiken. Er is een dakraam aanwezig en de CV opstelling. Deze ruimte heeft alle potentie om hier 2 zeer fraaie slaapkamers en een washok te realiseren. Het totale oppervlak van deze verdieping is 41.1m2. Middels het plaatsen van een vaste trap kan dit extra gebruiksoppervlakte worden.

Balkon:
Het balkon op de woonverdieping is 5.1m2 en ligt op het zonnige zuiden!

Berging:
Eigen berging op de begane grond van ca. 5m2.

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen;
- Zelfbewoningsplicht;
- Verkoop regulerend beding van toepassing;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond. Dit wordt specifiek in de koopakte vermeld.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Bouwjaar: 1975;
-Erfpacht t/m 30-06-2073. Canon afgekocht tot 01-07-2049;
-Bijdrage actieve VvE ca. € 113.40 per maand;
-Verwarming en warm water middels CV;
-Voorzien van kunststofkozijnen incl. isolerende beglazing;
-Gebruiksoppervlakte 77.6 + 47.9m2 overige inpandige ruimte;
-Inhoud ca. 3750m3.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning