Havendijk 557 , SCHIEDAM


€ 250.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1962

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  289m3

 • Oppervlakte

  88 m2

Havendijk 557 3114 EL Schiedam

Wat een fantastische ligging en panoramisch uitzicht, en ook nog met de optie van een garage!
Ervaar de ideale ligging op de 6e etage aan de Maasboulevard te Schiedam. Er is altijd wat te zien! U heeft een vrij uitzicht over het haventje, het park en de Nieuwe Maas waar u oceaanstomers maar ook binnenvaartschepen en cruiseliners ziet passeren. Elke paar minuten een ander uitzicht.

Het appartement is anders ingedeeld dan andere appartementen waardoor de woonkamer groter is en de badkamer direct aansluit bij de slaapkamer (veel praktischer). Het betreft een sfeervol 3 kamer hoek appartement met een mooie lichte woonkamer inclusief keuken van ca. 52m2. In de onderbouw (plint) bevindt zich nog een ruime garage van 21m2 met een elektrische deur. Kozijnen zijn voorzien van dubbelglas. Het appartement ligt op een praktische locatie met alle voorzieningen in de nabijheid; buurtwinkels, supermarkt, scholen, openbaar vervoer, snelwegennet en natuur recreatie. Er is een eigen berging. Parkeren kan voor de deur of in de eigen garage. Aan de straat kan nog openbaar worden geparkeerd.

Geniet van uw rust op het zonnige balkon op het zuiden gesitueerd. Ervaar de voordelen van een actieve VVE, een recreatiepromenade voor de deur, een gezellige winkelstraat met supermarkt nabij, openbaar vervoer op loopafstand en binnen 10 minuten in het hart van Rotterdam. In enkele minuten rijdt u naar de uitvalswegen.

Indeling
Begane grond:
Het goed onderhouden appartementencomplex "Triton" biedt een nette en afgesloten entreehal met lift en toegang tot de bergingen.

6e verdieping:
Entree, tochtportaal, meterkast. Hal met garderobe kasten. Royale woonkamer inclusief keuken van totaal ca. 52m2. Vanuit de woonkamer (9,8m breed) is een prachtig zicht richting de Nieuwe Maas. De keuken (op leeftijd) bevindt zich aan de galerijzijde. Moderne badkamer voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, design radiator en een vrijhangend toilet. Aan voorzijde bevinden zich twee slaapkamers van ca. 9m2 en 7,8m2.

Balkon
De woning heeft een ruim zonnig balkon (4,75 x 1,46) op het zuiden aan het park met een direct zicht op de Waterweg, het haventje en park.

Berging:
In de onderbouw van de flat bevindt zich een eigen berging van ca. 5m2.

Garage, nr 489: Te koop voor € 35.000,- k.k.
In de onderbouw (plint) bevindt zich nog een ruime praktische garage van ca. 21m2 (5,96m x 2,96) + nis (1,92m x1,72m) voorzien van een elektrische deur.

Overige:
Oplevering is per direct.
Warm water d.m.v. 80 Liter boiler.
Verwarming d.m.v. blokverwarming.
Er is een bestelling gedaan voor een nieuwe kunststof pui met HR++ glas in de woonkamer.
Bouwjaar van de woning ca. 1962.
Actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van ca. € 269,40 per maand (appartement en garage) aan service kosten en voorschot stookkosten.
Woonoppervlak ca. 88,1m2 (Nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning