Hagastraat 107 , SCHIEDAM


€ 225.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1989

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  201m3

 • Oppervlakte

  65 m2

Hagastraat 107 3114 NC Schiedam

Sfeervol 3 kamer appartement gelegen op de bovenste 3e verdieping. De woning is zo te betrekken en voorzien van een modern keukenblok en nette badkamer! Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden appartementencomplex gelegen aan de rand van de wijk De Gorzen. De ligging is centraal t.o.v. de winkels aan de Groenelaan, scholen, het centrum van Schiedam en openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten entree, brievenbussen en bellen tableau, trappenhuis, toegang tot de bergingen.

3e verdieping:
Entree, hal, toilet, meterkast, CV kast. Ruime woonkamer van ca. 28m2 met open keuken. De moderne keuken is voorzien van een keukenblok verdeeld over 2 kanten aangevuld met losse apparatuur (zie lijst van zaken). Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime (woningbrede) zonnige balkon op het zuid oosten. Badkamer voorzien van douchehoek, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Riante hoofdslaapkamer van ca. 12m2. Slaapkamer van ca 9m2. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.

Berging:
Eigen berging in de onderbouw van ruim 5m2.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Verwarming en warm water middels Nefit CV ketel uit 2007;
-Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 79,56;
-Bouwjaar 1989;
-De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas;
-Afgekochte erfpacht tot 1 juli 2039, recht loopt tot 30-06-2088;
-Vanwege het bouwjaar wordt er een ouderdoms- en asbestclausule in de koopakte opgenomen;
-Gebruiksoppervlakte 65m2 (NEN2580);
-Inhoud 200.9m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning