Gustav Vasaborg 15 , SCHIEDAM


€ 372.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  2005

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  279m3

 • Oppervlakte

  92 m2

Gustav Vasaborg 15 3124 TH Schiedam

Een ruim en modern uitgevoerd 4 kamer appartement met een groot terras en een schitterend uitzicht over het water o.a. richting de kerk van Oud Ketel. Dit mooie appartement ligt op de eerste woonlaag en is in 2005 nieuw opgeleverd met duurzame, kwalitatieve materialen en heeft een hoog afwerkingsniveau. Ook heeft het appartement een prettige uitstraling en een mooie lichtval. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE, heeft een lift en een eigen parkeervoorziening in afgesloten parkeergarage. Openbaar vervoer, winkels en een supermarkt liggen allen in de buurt. Ook fietst of wandelt u binnen enkele minuten het natuurgebied van het Midden Delfland in.

Indeling:
Entree, gang, meterkast en bergkast met opstelling cv ketel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet met hangend closet. Royale lichte woonkamer met een open keuken van tezamen ca. 34m2. Vanuit de woonkamer is er een schitterend uitzicht over het water. De woonkamer is indien gewenst eenvoudig te vergroten naar ca. 47m2 (middels het erbij trekken van de slaapkamer). Tevens is er vanuit de woonkamer een directe toegang naar het mooie terras. De hoekkeuken is voorzien van een houtkleurig front, graniet cesar-stone blad, vaatwasser, quooker, 6 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, combi oven en een Amerikaanse koelkast. Moderne badkamer voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, designradiator, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Het appartement heeft 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 13,3m2, ca. 13m2 en ca. 7,9m2.

Terras:
Het terras van ca. 10m2 heeft een zuidoosten ligging en schitterend vrij zicht over het water en richting Oud Ketel.

Berging:
In de onderbouw bevindt zich een eigen berging van ca. 5,7m2.

Parkeren:
Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. Vrij parkeren in de omgeving.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Volledig geïsoleerd;
-Warm water en verwarming middels een combi cv HR ketel Remeha Tzerra uit 2019
-Warmte terugwin unit uit 2005, gereviseerd in ca 2014.;
-Actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 169,- per maand (appartement, berging en parkeerplaats);
-Bouwjaar 2005;
-De erfpacht is afgekocht tot 1 april 2053, recht loopt tot 1 april 2102;
-Gebruiksoppervlakte van 92,2m2 (NEN2580);
-Inhoud 279m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning