Griegplein 94 , SCHIEDAM


€ 192.500 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1970

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  173m3

 • Oppervlakte

  55 m2

Griegplein 94 3122 VN Schiedam

Een modern uitgevoerd 2 kamer appartement gelegen op de 4e verdieping. Dit sfeervolle moderne appartement is zo te betrekken! Het complex is goed onderhouden door een actieve VVE en heeft de beschikking over een lift. De wijk is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Voor het complex zijn voldoende, gratis parkeermogelijkheden. Winkelcentrum Hof van Spaland, Kethel en de winkels Laan van Bol’es liggen allen op loopafstand.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten hoofdentree met videofoon en bellentableau. Trapopgang en liften. Toegang tot de bergingen.

4e verdieping:
Entree, tochtportaal, gang, meterkast, videofoon en een bergkast. Deels en modern betegelde toiletruimte met hangend closet. Sfeervolle woonkamer van ca. 22m2 met een directe toegang naar het balkon. Het balkon is ondiep, echter wel net zo breed als het gehele appartement. Vanuit de woonkamer is er een mooi zicht over het park. Dichte riante keuken voorzien van modern uitgevoerd keukenblok met kastruimten en de navolgende inbouwapparatuur: gasfornuis, afzuigkap en koel/vrieskast. Moderne badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Slaapkamer van ca. 11,3m2 met een inbouwkast.

In 2018 is de woning voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Berging:
Het appartement beschikt over een individuele berging op de begane grond.

Overige:
*Oplevering april 2022.
*Actieve VVE met een totale maandelijkse bijdrage van € 166,59, inclusief € 41,14 voorschot op de stookkosten.
*Verwarming middels blokverwarming en warmwater via een boiler (2020).
*Aangezien de woning gebouwd is rond 1970 wordt er een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopakte.
*Het appartement is gelegen in Groenoord en maakt onderdeel uit van het plan "Nieuwe Energie voor Groenoord".
*Bouwjaar ca. 1970.
*Woonoppervlakte 54.5m2 (NEN25802580).
*Inhoud 173.2 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning