Griegplein 254 , SCHIEDAM


€ 205.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1970

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  110 m2

Griegplein 254 3122 VN Schiedam

BIEDEN VANAF € 205.000,- kosten koper

Ruim 5 kamer appartement gelegen op de 11e verdieping. Het betreft hier het grootste type 5 kamer appartement. De woning ligt in een prima onderhouden appartementencomplex voorzien van een lift. Het gebouw wordt onderhouden door een actieve VVE. Aan het complex ligt een grote groenstrook, waardoor de ligging erg beschut is en het uitzicht erg fraai. De ligging Schiedam-Groenoord is erg centraal t.o.v. openbaarvervoer, winkels en de diverse uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten entree, bellen-brievenbussentableau, entree tot bergingen, liften, trappenhuis.

11e verdieping:
Entree, hal met meterkast. Ruime dichte keuken voorzien van een net keukenblok en een vaste kast. Riante lichte woonkamer van ca. 26m2. De woonkamer wordt vergroot doordat de zijkamer van ca. 16m2 er bijgetrokken is. Hier is weer een aparte slaapkamer van te maken. Vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon. Ruime hal met bergkast voorzien van boiler. Slaapkamer van ca. 10m2 gelegen aan de balkonzijde. Hoofdslaapkamer van ca. 13m2 en slaapkamer van ca. 10m2 gelegen aan de galerijzijde. Net uitgevoerd separaat toilet voorzien van fonteintje. Badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

Balkon:
Ruim balkon van ca. 14m2 gelegen op het zuid-westen.

VVE:
Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 260.90 incl. stookkosten.

Berging:
Berging van ca. 6m2 gelegen op de begane grond.

Overige:
-Oplevering in overleg
-In de koopovereenkomst wordt een extra clausule opgenomen, dat de verkoper de eigenaar is, maar de woning zelf nooit bewoond heeft
-Asbestclausule van toepassing
-Bouwjaar ca. 1970
-Eigen grond
-Verwarming middels blokverwarming en warmwater middels boiler
-Oppervlakte ca. 110m2 (NEN2580)
-Inhoud ca. 339m3.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning