Goereesestraat 24 , SCHIEDAM


€ 319.800 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1913

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  454m3

 • Oppervlakte

  124 m2

Goereesestraat 24 3114 BH SCHIEDAM

Rustig wonen op een centrale locatie?

Dat kan in deze riante 3-laagse eindwoning met 4 ruime slaapkamers en een aan de straat grenzende diepe achtertuin op het zuidwesten. De woning ligt in een rustige straat grenzend aan het groene en waterrijke Houthaven. Met een afstand van 200m naar de winkelstraat staat u zo in de supermarkt, apotheek en andere buurtwinkels. Ook vindt u in de buurt goed bekend staande scholen, is er een kinderopvang en zelfs een zwembad. In de wijk kan vrij geparkeerd worden. De binnenstad van Schiedam met overdekt winkelcentrum, horeca, musea en de historische grachtenpanden aan de Lange Haven ligt op 5 minuten fietsafstand. Ook Rotterdam is vanaf de woning per fiets/auto/ov goed bereikbaar en er zijn goede uitvalswegen naar de A4 en A20.

De woning heeft een betonnen fundering en een betonnen, betegelde, parterrevloer. De kozijnen op de benedenverdieping zijn van hardhout, de kozijnen op de etages zijn van kunststof. De gehele woning is voorzien van dubbelglas. De plafondhoogte van de kamers is naar huidige begrippen zeer hoog, op de begane grond is dat ca. 2,90m en op de eerste verdieping 2,94m. Zeer recentelijk is er een nieuwe CV-ketel van Intergas geplaatst (2021).

INDELING

Begane grond:
Entree, ruime hal, meterkast. Ruime L- vormige woonkamer van ca.31m2 met een aangrenzende aparte keuken (1,8m x 1,85m) aan de tuinzijde. Toilet. In de direct aan de straat grenzende tuin bevindt zich een mooie ruime berging/werkplaats (blokhut) van 4,1 m x 2,74m.

Eerste verdieping:
Overloop. Voorslaapkamer van ca. 15m2 met een inbouwkast. Achterslaapkamer van ca. 17m2 met een trapkast en toegang naar het balkon. Ruime badkamer 3,21m x 1,84 eenvoudig uitgevoerd met een douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is het balkon te bereiken welke eveneens is gelegen op het zuidwesten.

Tweede verdieping:
Royale overloop 1,89m x 5,38 met een wastafel, CV-ketel (2021) en aansluitingen voor wasmachine en droger. De derde slaapkamer van ca. 12,7m2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. De vierde slaapkamer van ca. 14,4m2 is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Tuin:
De zonnige afsluitbare achtertuin bevindt zich op het zuidwesten en is geheel omheind door een op beton gefundeerde stevige 2,20 m hoge houten schutting. De tuin is ca. 10,9 m diep en ca. 4,6m breed en is evenals de reeds genoemde grote houten blokhut/berging (4,1m x 2,74m) betegeld met betonnen tegels.

Overige:
-Oplevering kan vanaf maart 2024;
-Bouwjaar 1913;
-Gelegen op eigen grond;
-Kozijnen van hout en kunststof met dubbelglas;
-Verwarming en warm water middels Intergas 36/30 A uit 2021;
-Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdoms- en asbestclausule in de koopakte opgenomen;
-Gebruiksoppervlak 123,6m2 (NEN 2580);
-Inhoud 453,8m3 (NEN 2580);
-Perceeloppervlak 96m2 (Kadaster);
-Energielabel G: deze is niet gebaseerd op de in 2021 geïnstalleerde hoogrendement CV ketel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN 2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning