Freijaholm 37 , SCHIEDAM


€ 345.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  2002

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  256m3

 • Oppervlakte

  86 m2

Freijaholm 37 3124 SB Schiedam

Riant en modern uitgevoerd 3 kamer appartement voorzien van een eigen parkeerplaats! De woning ligt op de 3e verdieping en maakt onderdeel uit van het complex Kabbleka, welke voorzien is van een lift en onderhouden wordt door een actieve vereniging van eigenaren. De 3e verdieping brengt een vrij en weids uitzicht met zich mee over de wijk en het balkon heeft een zonnige ligging op het zuidwesten. Openbaar vervoer, winkels en een supermarkt liggen allen in de buurt. Ook fietst of wandelt u binnen enkele minuten het natuurgebied van het Midden Delfland in.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree, toegang tot de centrale hal, lift en trappenhuis. Vanuit de hal kunt u tevens de afgesloten garage en berging bereiken.

3e verdieping:
Entree vanaf de galerij, hal met meterkast, grote bergruimte met ingebouwde kast, cv-ketel, mechanische ventilatie-unit, wasmachine- en droger aansluiting. Modern uitgevoerd separaat toilet en een volledig betegelde badkamer voorzien van douchecabine, radiator en wastafel. Hoofdslaapkamer van ca. 13m2 voorzien van een rolluik en gelegen aan de galerijzijde. De 2e slaapkamer van ca. 11m2 is voorzien van een erker en bevindt zich aan de zuidzijde. De ruime woonkamer met een L vorm en halfopen keuken van tezamen ca. 41m2 geeft middels openslaande deuren toegang tot het balkon van 6.4m2. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is er een vrij zicht over Svea. Aan deze zijde zit er elektrische zonwering. Half open keuken in hoekopstelling met granieten aanrechtblad voorzien van diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, RVS afzuigkap, inductiekookplaat combi-magnetron en diverse onder- en bovenkasten.

Berging:
Eigen berging in de onderbouw van ca. 5m2.

Parkeren:
Eigen parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage.

Overige:
-Oplevering 4 weken na oplevering nieuwe woning verkoper uiterlijk 15 mei 2022
-Bouwjaar 2002
-Recht van erfpacht tot 01-12-2099, afgekocht tot 01-12-2050
-Geheel voorzien van dubbelglas
-Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van 150 euro
-CV ketel Nefit uit 2014 met een leasecontract van 38,75 euro per maand (welke wordt overgezet naar de nieuwe eigenaar)
-Gebruiksoppervlakte 85.8m2 NEN2580
-Inhoud 255.8m3 NEN2580

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning