Frans Halsplein 13 A, SCHIEDAM


€ 189.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1951

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  235m3

 • Oppervlakte

  60 m2

Frans Halsplein 13A 3117 WD Schiedam

Goed onderhouden, moderne 3 kamer benedenwoning van ca. 60m2 woonoppervlak + 11m2 berging met een tuin op het zuiden en een achterom. De woning is voorzien van deels kunststof kozijnen met gedeeltelijk HR++ glas, hardhouten kozijnen met dubbelglas en heeft een vrije ligging aan de voorzijde (groot plein). De locatie is erg praktisch in de vriendelijke wijk Schiedam-West met alle voorzieningen in de directe omgeving, buurtwinkels, supermarkt en openbaar vervoer (Metro Troelstralaan). Ook op 5 minuten fietsen ligt het historische centrum van Schiedam. Parkeren kan voor de deur zonder vergunning.

Indeling

Begane grond:

Entree met tochtportaal, hal met bergkast, toegang tot de badkamer en woonkamer. De badkamer (2012) is voorzien van een inloopdouche, vrij hangend toilet, wastafelmeubel en heeft een betonnen vloer met vloerverwarming. De lichte woonkamer inclusief hoekkeuken van ca. 28m2 is voorzien van tegellook laminaatdelen en geeft toegang tot de voorkamer en keuken. De keuken is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast, vriesladen en veel kastruimten. Tevens is er een inbouwkast met opstelling van de wasmachine en droger. Voorkamer van ca. 8m2 met een erker. Deze kamer kan bij de woonkamer getrokken worden. Via de keuken is de tuin en de slaapkamer te betreden. De slaapkamer van ca. 10 m2 geeft zicht op de tuin door de twee nieuwe (2019) kunststof kozijn met HR++ glas.

Tuin:

Ruime tuin op het zuiden van ca. 25 m2 welke netjes is bestraat. De tuin heeft een berging van steen en kunststof van ca. 11m2 met opstelling cv-ketel en heeft een achterom. De tuin is in het verleden samen met de buren bestraat en gebruikt. Een schutting plaatsen is mogelijk.

Overig:
- Oplevering in overleg, kan snel;
- Bouwjaar 1951;
- Eigen grond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen met HR++ glas en hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- Verwarming en warm water middels HR cv-ketel Intergas (2018);
- Bouwkundige keuring beschikbaar, welke verkoper recent heeft laten opstellen door Perfectkeur;
- De kruipruimte is voorzien van een betonnen bak;
- Vereniging van eigenaren in oprichting;
- Project notaris van der Valk Netwerk notarissen Schiedam;
- Gebruiksoppervlakte 59,8 m2 + 11,6m2 bergruimte (NEN2580);
- Inhoud 235,2 m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning