Faassenplein 87 , SCHIEDAM


€ 227.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1975

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  215m3

 • Oppervlakte

  78 m2

Faassenplein 87 3123 NG Schiedam

3-kamer appartement gelegen op de begane grond met heerlijke achtertuin op het Westen in een kleinschalig appartementencomplex. Dit appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, 2 slaapkamers, waarvan 1 toegang heeft tot achtertuin. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. De woning ligt in de rustige buurt "De Woudhoek" en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen. Winkelcentrum Hof van Spaland ligt op loopafstand.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau.

Entree v.v. plavuizen vloer, hal, meterkast, riante woonkeuken van ca. 15m2 voorzien van eenvoudig keukenblok en vaste kast met opstelling CV (AWB 2007). Ruime woonkamer van ca. 27m2 met toegang tot de slaapkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gang naar de slaapkamers, toilet en badkamer. De hoofdslaapkamer van ca. 13m2 ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot de achtertuin. Slaapkamer II van ca. 10m2 ligt aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douchecabine, design radiator, wasmachine aansluiting en een wastafel. Separaat toilet met fonteintje.

Tuin:
De achtertuin (circa 6m x 13,5m) is gelegen op het Westen en heeft een achterom. Een stuk grond gelegen achter deze achtertuin (circa 5,8m x 13,5m), welk momenteel in gebruik is als tuin, is eigendom van de gemeente Schiedam. Dit stuk grond betreft zogenaamd Snippergroen en blijft eigendom van de gemeente Schiedam. Het is dan ook niet bij de koop van de onroerende zaak inbegrepen.

Berging:
Bij het appartement hoort een eigen berging.

Bijzonderheden:
-Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen
-Zelfbewoningsplicht
-Verkoop regulerend beding van toepassing
-Ouderdomsclausule van toepassing
-Asbestclausule van toepassing
-Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond. Dit wordt specifiek in de koopakte vermeld.

Overig:
- Bouwjaar 1975
- Erfpacht lopend tot en met 30-06-2073 en afgekocht tot en met 30-06-2049
- Woonoppervlakte ca. 77m2
- Inhoud ca. 253m3
- Warm water en verwarming middels CV (AWB, 2007)
- Bijdrage VvE € 87,80 (appartement) en € 5,16 (berging) per maand

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning