Faassenplein 59 , SCHIEDAM


€ 240.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1975

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  215m3

 • Oppervlakte

  77 m2

Faassenplein 59 3123 NG SCHIEDAM

3-Kamer appartement gelegen op de begane grond met heerlijke achtertuin op het Westen in een kleinschalig appartementencomplex. Dit appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, 2 slaapkamers, waarvan 1 toegang heeft tot achtertuin. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. De woning ligt in de rustige buurt "De Woudhoek" en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen. Winkelcentrum Hof van Spaland ligt op loopafstand.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau.

Entree, hal, meterkast, riante woonkeuken van ca. 15m2 voorzien van eenvoudig, maar net keukenblok, opstelling CV (AWB 2008). Ruime woonkamer van ca. 27m2 met toegang tot de slaapkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gang naar de slaapkamers, toilet en badkamer. De hoofdslaapkamer van ca. 13m2 ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot de achtertuin. Slaapkamer II van ca. 10m2 ligt aan de voorzijde. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, radiator, wasmachine aansluiting en een wastafel. Separaat toilet met fonteintje.

Tuin:
De achtertuin ligt in de breedte en is gelegen op het westen. Volgens de officiële documentatie is de tuin ca. 8 meter breed en ca. 3 meter diep. In de praktijk is de tuin groter (ca. 5 meter diep en 8 ,eter breed).

Berging:
Bij het appartement hoort een eigen berging.

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen;
- Zelfbewoningsplicht;
- Verkoop regulerend beding van toepassing;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond. Dit wordt specifiek in de koopakte vermeld.

Overig:
- Bouwjaar 1975;
- Erfpacht lopend tot en met 30 juni 2073 en afgekocht tot 1 juli 2049;
- Woonoppervlakte ca. 77m2;
- Inhoud ca. 215m3;
- Warm water en verwarming middels CV (AWB, 2008);
- Bijdrage VvE € 108.31 per maand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning