Faassenplein 52 , SCHIEDAM


€ 249.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1973

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  379m3

 • Oppervlakte

  124 m2

Faassenplein 52, 3123 NK Schiedam

Woonoppervlakte in huidige situatie ca. 78m², echter is de woning aangemeld met 124m² om te laten zien dat er een gehele zolderverdieping bij hoort die middels het plaatsen van een vaste trap van inpandige bergruimte omgezet wordt naar gebruiksoppervlakte.

Het appartement ligt in een rustige wijk met veel voorzieningen in de directe nabijheid: winkelcenta Geuzenplein en Hof van Spaland, recreatiegebied Midden Delfland, meerdere basisscholen, snelwegen en openbaar vervoer.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree, bellen en brievenbussen, trappenhuis.

2e verdieping:
Entree, hal, meterkast. Toegang tot dichte keuken (ca. 13,5m²) met eenvoudig keukenblok, bijkeuken. Ruime woonkamer (ca. 27,2m²) met deur naar slaapkamer I.
Tussenhal met vlizotrap naar 3e verdieping, toilet met fontein, badkamer met eenvoudige afwerking en wasmachine aansluiting en toegang tot slaapkamer I en slaapkamer II.
Slaapkamer I (ca. 12m²) is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon. Slaapkamer II (ca. 9,68m²) is gelegen aan de voorzijde. Deze verdieping is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

3e verdieping:
Ruime zolder verdieping (ca. 46m²) bereikbaar via de vlizotrap. Op dit moment is de zolder ingedeeld in een overloop en zolderruimte met dakraam en opstelling CV (AWB bouwjaar 2008) en extra bergruimte (ca. 8m²). Wanneer er een vaste trap wordt gerealiseerd naar de 3e verdieping wordt het woonoppervlakte vergroot van ca. 77m² naar ca. 122m²

Balkon:
Het balkon (ca. 4,6m²) is bereikbaar via slaapkamer I en heeft een zonnige ligging (zuidoosten/zuiden).

Berging:
Separate berging (ca. 5m²) in de onderbouw v.v. licht en een losse kast.

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen.
- Zelfbewoningsplicht.
- Verkoop regulerend beding van toepassing.
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond, dit wordt expliciet opgenomen in de koopovereenkomst.
- Asbestclausule van toepassing.
- Ouderdomsclausule van toepassing.
- Gebruiksoppervlakte 78m2 (NEN2580) en 49m2 inpandige bergruimte, waarvan 46m2 zolder

Overige:
- Erfpacht afgekocht tot 01-07-2049, recht lopend tot en met 30-06-2073.
- Bijdrage VvE € 148,27 (appartement) en € 6,74 (berging) per maand.
- Bouwjaar 1973.
- Woonoppervlakte in huidige situatie ca. 78m², echter is de woning aangemeld met 122m² om te laten zien dat er een gehele zolderverdieping bij hoort die middels het plaatsen van een vaste trap van inpandige bergruimte omgezet kan worden naar gebruiksoppervlkate.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is volgens NEN2580 ingemeten. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning