Faassenplein 38 , SCHIEDAM


€ 185.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1975

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  75 m2

Faassenplein 38 3123 NK Schiedam

Riant 4 (voorheen 3) kamer appartement met ruime zonnige tuin, gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. Dit appartement is voorzien van een riante woonkamer, 2 slaapkamers en de voormalige woonkeuken is getransformeerd tot slaapkamer, doordat de keuken is verplaatst naar de woonkamer. Het appartement beschikt over een zonnige achtertuin van 50m2. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VVE. De woning ligt in de rustige buurt "De Woudhoek" en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen.

INDELING:

Begane grond:
Afgesloten entree met bellen-en brievenbussentableau.

Entree woning, hal, meterkast, slaapkamer van ca. 9m2 met een vaste kast met CV opstelling. Riante woonkamer mer open keuken van tezamen ca. 35m2. De keuken is voorzien van een keukenblok met apparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gang naar de slaapkamers, toilet en badkamer. De hoofdslaapkamer van ca. 13m2 ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot de riante achtertuin. Slaapkamer II van ca. 10m2 ligt aan de voorzijde. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd voorzien van een douche en een wastafel. Separaat toilet met fonteintje, tevens eenvoudig uitgevoerd.

Tuin:
Het appartement beschikt over een riante tuin van 5 meter diep en 10 meter breed gelegen op het zonnige zuiden.

Berging:
Het appartement is voorzien van een eigen berging.

Projectnotaris:
Van Gastel Notarissen.

Overige:
-Oplevering in overleg
-In de koopovereenkomst wordt een extra clausule opgenomen, dat de verkoper de eigenaar is, maar de woning zelf nooit bewoond heeft.
-Bouwjaar 1975
-Erfpacht lopend tot 30-11-2071 en afgekocht tot 01-01-2049
-Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 92.01
-De woning is geheel voorzien kunststof kozijnen dubbelglas (2008).
-Woonoppervlakte ca. 75m2 (NEN2580)
-Inhoud ca. 233m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning