Dr Wibautplein 162 , SCHIEDAM


€ 225.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1999

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  249m3

 • Oppervlakte

  84 m2

Dr. Wibautplein 162 3118 KH Schiedam

BIEDEN VANAF €225.000,-

Een 3 kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage. Dit appartement heeft een ruime woonkamer inclusief half open hoekkeuken van totaal ca. 40m2. De woonkamer heeft een mooie lichtval door de panoramaramen en via een schuifpui bereik je direct het ruime terras met vrij zicht. Heel praktisch is de bijkeuken/binnenberging voor provisie e.d. Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden wooncomplex met liften, berging in de onderbouw en een parkeergarage. Alle voorzieningen binnen handbereik; buurtwinkels, supermarkten, scholen, kinderdagverblijf, recreatie Midden Delfland, openbaar vervoer op loopafstand en uitvalswegen richting Rotterdam en Den Haag welke binnen 5 minuten zijn te bereiken.

Indeling:
Entree, gang, meterkast, toilet met fonteintje. Diepe bergkast/binnen berging voorzien van wasmachine-aansluiting en CV-combiketel. Badkamer voorzien van een douche, wastafel, radiator en mechanische ventilatie. Royale brede woonkamer voorzien van een open keuken van tezamen ca. 40m2. De woonkamer heeft een mooie lichtval door de panoramaramen. Vanuit de woonkamer loopt u zo het ruime balkon op. De keuken is uitgevoerd met een hoekoptelling en diverse apparatuur. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers van ca. 13m2 en ca. 10m2.

Terras:
Heerlijk breed balkon/terras met veel privacy van ca.7m x 1,90m met vrij zicht.

Parkeergarage:
In de onderbouw bevindt zich een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Berging
Eigen bergingsbox in de onderbouw.

Bijzonderheden:
-Projectnotaris
-Het appartement is per direct opleverbaar;
-Verkoper heeft de woning nooit bewoond en is niet op de hoogte van eventuele gebreken in de woningen, hierover wordt een extra clausule opgenomen in de koopakte;
-De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing HR+ en is goed geïsoleerd;
-Bijdrage VvE € 113,58 euro per maand (actieve en gezonde VvE);
-Bouwjaar 1999;
-Eigen parkeerplek in onderliggende parkeergarage;
-Erfpacht afgekocht tot 15 mei 2048;
-Gebruiksoppervlakte bedraagt ca. 84 m2 (NEN2580);
-Inhoud ca. 249m3 (NEN2580),

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning