Dr Schaepmansingel 129 , SCHIEDAM


€ 215.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1997

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  86 m2

Dr Schaepmansingel 129 3118 XH Schiedam

Ruim en verzorgd 3-kamer appartement op de 3e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met groot terras op het Zuiden met een schitterend uitzicht over groen en water. In de onderbouw is een berging.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree, brievenbussen en bellentableau.

3e Verdieping:
Ruime entree met videofoon, meterkast en opstelplaats van de CV-combi. Gedeeltelijk betegeld toilet met fontein. Diepe gang waar beide slaapkamers (ca. 3.78 x 3.50m en 3.78 x 2.74m) aan grenzen. Geheel betegelde badkamer v.v. douchehoek en wasmachine-aansluiting. Diepe bergkast.
Lichte woonkamer met half open keuken. De woonkamer heeft een goede afmeting en veel lichtinval. De keuken ligt achter een halve muur netjes verscholen. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok.
Vanuit de woonkamer is het ruime terras (Zuid) te bereiken met een schitterend uitzicht over de waterpartij. Het ruime balkon (3.78m x 2.60m) heeft een ligging op het Zuiden.
Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Actieve VVE, bijdrage € 171,50,- per maand
- Afgekochte erfpacht tot en met 01-01-2046
- Oplevering in overleg, kan snel.
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen
- Zelfbewoningsplicht
- Verkoop regulerend beding van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning