Da Costastraat 40 B, SCHIEDAM


€ 109.500 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1928

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  48 m2

Da Costastraat 40 B 3117 PH Schiedam

Gelegen in een leuke, opgeknapte straat ligt deze jaren'30 twee kamer benedenwoning van 47,5m2 woonoppervlak met een 8,4m diepe tuin met berging. Het appartement behoeft enige modernisatie, maar is zeker de moeite waard om te bekijken. Het appartement heeft deels nog originele details zoals glas in lood bovenramen, hoog plafond ed. De keuken en sanitair zijn gedateerd en naar schatting 25 a 30 jaar oud. De verwarming is middels gashaard verwarming. Kozijnen zijn voorzien van hout met glas in lood bovenramen en enkel glas. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving; centrum van Schiedam, buurtwinkels, metro, bus, supermarkten en snelwegennet.

Indeling:

Entree, gang, trapkast/meterkast. Doucheruimte met toilet en wastafel. Dichte keuken met toegang naar de tuin. Sfeervolle woonkamer van ca. 24m2. Voorslaapkamer van ca. 9,5m2.

Achtertuin:
Leuk aangelegde achtertuin van 8,4m diep en voorzien van een ruime berging 3,51m x 1,80m met elektra.

Overige:
- Oplevering in overleg, kan eventueel snel.
- Warmwater middels geiser.
- Warmwater middels gashaard.
- VVE is ingeschreven bij de KvK en heeft gezamenlijke opstalverzekering. VVE bijdrage is € 99,88 per jaar t.b.v. de premie opstalverzekering.
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Asbestclausule van toepassing
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond
- Funderingsclausule van toepassing
- Woonoppervlak 47,5m2 (nennorm 2580)
- Inhoud 152,7m3 (nennorm 2580)


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning