Copernicusstraat 2 a, SCHIEDAM


€ 189.000 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  345m3

 • Oppervlakte

  58 m2

Copernicusstraat 2 A 3112 DK SCHIEDAM

De woning betreft een 2 kamer jaren' 30 beneden hoekwoning van ca. 58m2 gelegen in het Singelkwartier. De woning is voorzien van een woonkamer en suite met schuifdeuren, inbouwkasten en prachtige glas in lood bovenramen.
Een vrije ligging tegenover het park "Land van Ris". De woning ligt op een praktische locatie met alle voorzieningen van het centrum van Schiedam in de directe omgeving evenals, scholen, openbaar vervoer en snelwegennet.

INDELING

Begane grond:
Entree, tochtportaal, gang, trapkast met toegang naar de kelder. Sfeervolle woonkamer en suite van ca. 34m2 met schuifdeuren, inbouwkasten en prachtige glas in lood bovenramen. Nis met wasmachine aansluiting. Dichte keuken met een eenvoudig keukenblok en cv ketel (2006). Badkamer voorzien van een douche, wastafel, toilet en radiator. Wanden zijn gestuukt. Vloeren voorzien van een laminaatvloer. Trapkast met meterkast (3 groepen) en een aardlekschakelaar. Kozijnen zijn van hout met enkelglas en glas en lood bovenramen.

Berging:
Onder de woning bevindt zich een behoorlijk ruime souterrain/kelder van ca. 60m2 met een betonnen vloer van ca 1,5m hoog (praktisch voor eventueel opslag).

Overige:
-Oplevering in overleg.
-Warm water en verwarming middels combi CV-ketel Remeha Avanta uit ca. 2006.
-Eigen grond.
-Bouwjaar 1930.
-Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdoms- en asbestclausule in de koopakte opgenomen.
-Verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond. Er wordt in verband hiermee "een niet zelf bewoond clausule" opgenomen in de koopakte.
-Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 43,19.
-Woonoppervlak 58,3m2 (Nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning