Chopinplein 195 , SCHIEDAM


€ 275.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1967

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  292m3

 • Oppervlakte

  95 m2

Chopinplein 195 3122 VM Schiedam

Ruim 5 kamer appartement gelegen op de 9e verdieping. Dit ruime appartement is voorzien van een moderne keuken en sanitair. Het uitzicht vanaf de 9e verdieping is bijzonder weids! De woning ligt in een prima onderhouden appartementencomplex (met een actieve VVE) welke voorzien is van meerdere liften. Aan het complex ligt een grote groenstrook, waardoor de ligging erg beschut is en het uitzicht erg fraai. De ligging Schiedam-Groenoord is erg centraal t.o.v. openbaar vervoer, winkels en de diverse uitvalswegen.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree, bellen-brievenbussentableau, entree tot bergingen, liften, trappenhuis.

9e verdieping:
Entree, lange gang met ruime bergkast met boileropstelling. Extra gecreëerde vaste kast. Ruime half open keuken in een moderne opstelling met een composiet aanrechtblad en voorzien van vaatwasser, magnetron, oven, gaskookplaat, afzuigkap, koel/vrieskast en was-droogcombinatie (deels Siemens apparatuur). Riante lichte woonkamer van ca. 27m2. De woonkamer is voorzien van een fraaie vloer en strakke wanden en wordt vergroot doordat de zijkamer van ca. 10m2 er bijgetrokken is. Hier is weer een aparte slaapkamer van te maken. Vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon. Hoofdslaapkamer van ca. 11m2 gelegen aan de balkonzijde. Slaapkamer van ca. 6m2 en slaapkamer van ca. 9m2 gelegen aan de galerijzijde. Hangend separaat toilet voorzien van fonteintje. Moderne badkamer voorzien van wastafelmeubel, spiegelkast, designradiator en een inloopdouche.

Balkon:
Ruim balkon van ca. 9m2 gelegen op het westen.

VVE:
Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 161,-. De stookkosten bedragen € 114,- in dit bedrag zitten ook de kosten voor het huishoudelijk gasverbruik.

Berging:
Berging van ca. 7m2 gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
-Ouderdomsclausule van toepassing;
-Asbest clausule van toepassing.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Bouwjaar ca. 1967;
-Het appartement is gelegen in Groenoord en maakt onderdeel uit van het plan "Nieuwe Energie voor Groenoord";
-Woning gelegen op eigen grond;
-Verwarming middels blokverwarming en warmwater middels boiler;
-Gebruiksoppervlakte 94.9m2 (NEN2580);
-Inhoud 292.1m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning