Burgemeester Van Haarenlaan 1527 , SCHIEDAM


€ 200.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Burgemeester Van Haarenlaan 1527 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1952

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  211m3

 • Oppervlakte

  61 m2

Burgemeester Van Haarenlaan 1527, 3117 GB SCHIEDAM

Een direct te betrekken leuk en recent ingericht 4 kamer appartement op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is recent voorzien (2023) van nieuwe vloeren en gesausde wanden. Totaal voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en centrale verwarming. Drie slaapkamers waarvan 2 voorzien van een hoogslaper en ingebouwde kasten. De ligging is ideaal vlakbij Metro Vijfsluizen en snelwegenverbinding. Ook buurtcentra, parken en natuurrecreatie liggen op steenworp afstand. Parkeren kan voor de deur, zonder vergunning.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten gezamenlijke entree met bellen tableau en brievenbussen. Toegang tot de kelder waar zich ook de berging behorend bij het appartement bevindt.

1e verdieping
Entree/hal, toilet, inbouwkast en meterkast. Aparte keuken aan de voorzijde voorzien van een keukenblok met een ingebouwde cv ketel en toegang naar het balkon. Woonkamer van ca. 21,5m2 met een mooie lichtval. Hoofdslaapkamer van ca. 8,5m2 biedt toegang tot het balkon. Slaapkamer van ca.7,7m2 en slaapkamer van ca.7,7m2.

Buitenruimten:
Balkon aan de achterzijde van 3,03m x 1,13m. Balkon aan keukenzijde van 0.88m x 1,55m.

Berging:
praktische berging in de onderbouw van 3,9m2

Overige:
-Oplevering kan per direct;
-Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (2015/2019);
-Warm water en verwarming middels combi CV-ketel merk Intergas uit 2010;
-Eigen grond;
-Bouwjaar 1952;
-Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 155,- per maand;
-Gezien het bouwjaar van de woning zal er in de koopakte een asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen;
-Woonoppervlak 61,4m2 (Nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning