Burgemeester Stulemeijerlaan 78 , SCHIEDAM


€ 139.500 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Burgemeester Stulemeijerlaan 78 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1948

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  143m3

 • Oppervlakte

  47 m2

WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, KUNNEN WIJ HELAAS GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. INDIEN U GEÏNTERESSEERD BENT IN DEZE WONING, KUNT U DAT VIA HET CONTACTFORMULIER KENBAAR MAKEN. WIJ PLAATSEN U DAN OP EEN RESERVELIJST.

Burgemeester Stulemeijerlaan 78 3118 BJ SCHIEDAM

Sfeervolle 2-kamerwoning gelegen op de bovenste verdieping! Het appartement heeft vrij uitzicht aan de voorzijde en kijkt uit over een park met veel groen. De entree van het appartement is via een centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie. De appartementen worden centraal verwarmd door middel van blokverwarming en ook de warmwatervoorziening is centraal geregeld. De woning beschikt over een nette keuken en badkamer en is zo te betrekken. Het complex ligt tegenover het park met het gezellige centrum van Schiedam om de hoek. Evenals winkels, openbaar vervoer(metro), sport, recreatie en uitvalswegen. Vrij parkeren in de directe omgeving.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en bergruimte. Badkamer met douchehoek, wastafelmeubel, toilet en radiator. De badkamer is bereikbaar vanuit de gang en de slaapkamer. De woonkamer van ca. 20m2 is voorzien van laminaat en geeft uitzicht over het groen richting de Vlaardingerdijk/Aleidastraat. Half open keuken, voorzien van keukenblok met inbouwapparatuur: combi-oven/magnetron, gaskookplaat, afzuigkap en een koel/vrieskast. De keuken beschikt tevens over de aansluitingen voor wasmachine en vaatwasser. De slaapkamer van ca. 11m2 geeft toegang tot het balkon.

Afmetingen:
Voor alle afmetingen verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden welke NEN2580 zijn ingemeten.

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg;
- Bouwjaar 1948;
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 01-07-2025, looptijd 30-06-2049;
- Dubbel glas;
- Glasvezelkabel aanwezig;
- Het complex is in 2007 gerenoveerd o.a. nieuw dak, nieuwe c.v.-ketel (blokverwarming), nieuwe hydrofoorinstallatie, e.d.;
- Actieve VvE met een bijdrage van € 103,82 per maand excl. voorschot stookkosten en warm water van € 57,64 per maand;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- GBO 46.9m2 NEN2580;
- Inhoud 143.3 NEN2580.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning