Burgemeester Knappertlaan 218 b, SCHIEDAM


€ 298.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Burgemeester Knappertlaan 218 b, SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  5 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  461m3

 • Oppervlakte

  133 m2

Burgemeester Knappertlaan 218 b 3117 JA SCHIEDAM

Ruime 5/6 kamer jaren'30 bovenwoning van ca. 133m2 verdeeld over 3 woonlagen. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. Keuken, badkamer en toilet zijn eenvoudig en gedateerd. Een aantal slaapkamers zijn recent voorzien van nieuwe glasvlies wanden en hebben een gestuukt plafond.
De ligging is zeer praktisch in een vriendelijke wijk met alle voorzieningen, buurtcentra, parken, openbaar vervoer (metro/bus) in de nabijheid en op 5 minuten fietsen van stadse leven. Parkeren kan voor de deur zonder vergunning.

INDELING

Begane grond:
Eigen trapopgang naar 2e verdieping.

Woonverdieping:
Overloop, toilet, werk/garderobe kamer met een inbouwkast. Riante doorzon woonkamer van ca. 34m2 met toegang naar het balkon via openslaande deuren. Dichte keuken 2,55m x 1,96m met eveneens toegang naar het balkon.

Slaapverdieping:
Overloop, hoofdslaapkamer van ca. 16m2 met een trapkast, inbouwkast en toegang tot terras. Vergrote badkamer 3,2m x 1,91m voorzien van ligbad/douche, wastafel, toilet en eveneens toegang naar het terras. Aan de voorzijde zijn nog 2 slaapkamers van respectievelijk ca. 13m2 en 5m2, beiden voorzien van een inbouwkast en ca. 7m2. De slaapkamers zijn voorzien van een nieuw glasvezel wandafwerking en nieuw gestuukt plafond. De kunststof pui aan de achterzijde is vernieuwd in 2011.

4e verdieping (zolder):
Ruime zolderverdieping van ca. 22m2 met de mogelijkheid om hier nog een extra kamer te realiseren. De ruimte is recent vernieuwd en voorzien van nieuw stuukwerk en voorzien van een kunststof pui HR++glas.

Buitenruimtes:
De woning beschikt over een balkon van ca. 5,6m2 en een terras van ca. 11,6m2.

Overige:
-Oplevering in overleg.
-Gelegen op eigen grond.
-Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas (1988, 1995 en 2011).
-Warm water middels geiser. Verwarming middels gashaard.
-Nieuwe elektra en leidingwerk.
-De Vereniging van Eigenaren is net opgericht en bedraagt € 75,- per maand (KVK + opstalverzekering).
-Bouwjaar ca. 1930.
-Aangezien de woning gebouwd is rond 1930 wordt er een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopakte.
-Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond, dit wordt specifiek in de koopakte genoemd.
-Woonoppervlak ca. 132,6m2 NEN2580.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning