Broersvest 53 C, SCHIEDAM


€ 175.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1960

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  216m3

 • Oppervlakte

  70 m2

LET OP: voor het inplannen van een bezichtiging verzoeken wij u een aanvraag te doen via de knop "Plan een bezichtiging" op deze pagina. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Broersvest 53 C 3111 EC Schiedam

Een riant 2/3 kamer starters appartement op de 5e verdieping (4e woonlaag) gelegen midden in het centrum van Schiedam. Het appartement is de laatste jaren niet meer gemoderniseerd en voorzien van een eenvoudige keuken, badkamer en toilet. Het appartement maakt deel uit van een appartementen complex voorzien van een lift en bergingen in de onderbouw. Het complex ligt op loopafstand van winkelcentrum De Passage en binnen handbereik van openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen.

Locatie:
Het centrum van Schiedam wordt een steeds leukere plek om te wonen: hippe tentjes, supermarkten, theater, galeries, bioscoop, Vlaams Broodhuys, Peachy Juicery, gezellige pleintjes, terrasjes en café's, Lucas Drinkwinkel etc. NS- en metrostation Schiedam-Centrum zijn ook binnen 5 minuten te bereiken, evenals de snelwegen A20, A15 en A4.

Indeling entree:
Centrale hal met bellentableau (videofoon installatie). Afgesloten hal met brievenbussen en toegang tot de lift en het trappenhuis.

Indeling appartement vijfde verdieping (4e woonlaag):
Entree, hal, gang met meterkast, garderobekast, vaste kast en toilet. Ruime lichte woonkamer van ca. 24,5m2 met een een vaste kast en een toegang tot eet/werkkamer van ca. 10m2. Hier is de mogelijkheid een slaapkamer te creëren. Toegang naar het balkon.
Dichte keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok, 80L boiler. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie, wastafel en aansluiting wasmachine. Ruime slaapkamer van ca. 12m2 aan de galerijzijde voorzien van 2 vaste kasten.

Balkon:
De woning is voorzien van een gezellig balkon aan de straatzijde.

Berging:
Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
-Oplevering per direct;
-Actieve VVE. De bijdrage per maand bedraagt € 337,75 + € 133,33,- voorschot stookkosten;
-Warm water middels huurboiler (Inventum 2021);
-Bouwjaar complex ca. 1960;
-De woning staat op eigen grond;
-Gezien het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
-Gebruiksoppervlakte 69,9m2 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning