Brielsestraat 1 , SCHIEDAM


€ 205.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1916

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  311m3

 • Oppervlakte

  83 m2

Brielsestraat 1 3114 VA Schiedam

ZELFBEWONINGSPLICHT!

In de wijk De Gorzen ligt deze voormalige huurwoning op de hoek van de Voornsestraat en de Brielsestraat. Het is een 4 kamer woning met achtertuin en achterom en door de hoekligging zeer licht. Op loopafstand vindt u de winkelstraat de Groenelaan en in de directe omgeving zijn openbaar vervoer en snelwegen te vinden.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toilet. Deels betegeld toilet met fonteintje. Woonkamer in U-vorm voorzien van laminaatvloer, vaste kast en toegang tot de keuken. De keuken (ca. 10m²) is voorzien van een eenvoudig keukenblok, opstelling CV (Remeha, bouwjaar 2010) en toegang tot de achtertuin/plaats. Het tuintje is gelegen op het noordwesten en heeft een houten berging v.v. elektra.

1e Verdieping:
Overloop, slaapkamer I aan de achterzijde (ca. 11 m²), slaapkamer II aan de voorzijde (ca. 6m²) en slaapkamer III an de voorzijde (ca. 6m²) is bereikbaar via slaapkamer II. Geheel betegelde badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Vliering:
Kleine bergvliering aanwezig, bereikbaar via luik op de overloop.

Achtertuin:
Tuin/plaatsje met houten berging en achterom.

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen
- ZELFBEWONINGSPLICHT
- Verkoop regulerend beding van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Asbestclausule van toepassing
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond. Dit wordt specifiek in de koopakte vermeld.

Overige:
-Bouwjaar ca. 1916
-De woning dient gemoderniseerd te worden
-De woning is gelegen op eigen grond
-Gedeeltelijk dubbelglas
-Warm water en verwarming middels CV Remeha uit 2010
-De woning is NEN2580 ingemeten, zie plattegronden voor de afmetingen
-Gebruiksoppervlakte volgens NEN2580 ca. 82,5m2
-Inhoud volgens NEN2580 ca. 310,5m3
- Achter de tuin loopt een steeg door het perceel welke niet afgesloten mag worden middels hek of poort. Aangrenzende percelen mogen van deze steeg gebruik maken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning