Boylestraat 24 a, SCHIEDAM


€ 159.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  178m3

 • Oppervlakte

  53 m2

Boylestraat 24a, 3112 XD Schiedam

INDIEN U GEÏNTERESSEERD BENT IN DEZE WONING VERZOEKEN WIJ U VRIENDELIJK TE REAGEREN VIA "CONTACT MET DE MAKELAAR" OF "PLAN EEN BEZICHTIGING" OP DEZE PAGINA.

3-Kamer benedenwoning (voormalige huurwoning) van ca. 53,3m2 woonoppervlak met een achtertuin in Schiedam-Oost. Zowel de bovenwoning als dit appartement worden verkocht! De ligging is zeer centraal ten opzichte van zowel het centrum van Schiedam als Rotterdam. Het historische centrum van Schiedam is te voet te bereiken en biedt veel diversiteit aan winkels en gezellige restaurants. Daarnaast stopt de tram en bus vlakbij welke u binnen een kwartier in centrum Rotterdam brengt. Het station Schiedam Centrum is 10 minuten lopen. Ook zijn in de omgeving diverse uitvalswegen zoals de A20 en A4 te vinden.

Indeling woning:
Entree, portaal, gang met meterkast en vaste kast met wasmachine aansluiting, badkamer met douche en toilet en wastafel. Slaapkamer I (ca. 12m²) is gelegen aan de voorzijde. Tussenkamer/ tweede slaapkamer (ca. 8m²) welke bereikbaar is via de woonkamer. Woonkamer inclusief keuken van ca. 20m2 met een directe toegang tot de geheel betegelde achtertuin. Half open keuken met eenvoudig keukenblok in L-opstelling, met ingebouwde oven, gaskookplaat en afzuigkap. Tevens bevindt zich in de keuken de CV combi-ketel)

Achtertuin:
Geheel betegelde achtertuin gelegen op het Westen (5,62m x 4,81m) met houten schuurtje.

Bijzonderheden woning:
- Oplevering in overleg, op kort termijn mogelijk.
- Bouwjaar ca. 1930.
- Projectnotaris is Van der Valk Notarissen te Schiedam.
- Eigen grond.
- Verwarming en warm water d.m.v. CV combi-ketel (Intergas 2019).
- Vereniging van eigenaren wordt niet actief beheerd, doordat de beneden- en bovenwoningen van dezelfde familie zijn.
- Aangezien de woning gebouwd is rond 1930 wordt er een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopakte.
- Aangezien de eigenaar de laatste jaren de woning niet zelf bewoond heeft, zal er een zelf niet bewoond clausule worden opgenomen in de koopakte
- Woonoppervlakte ca. 53,3m2 (nennorm 2580).
- Inhoud ca. 178,2m3. (nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning