Boterstraat 16 , SCHIEDAM


€ 325.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1906

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  516m3

 • Oppervlakte

  176 m2

Boterstraat 16 3111 NC Schiedam

Een sfeervolle, riante 5 kamer jaren'30 bovenwoning van ca. 176m2 woonoppervlak verdeeld over 3 woonlagen met op de 1e verdieping een riante woonkamer met woonkeuken van ca. 65m2. Het pand deed oorspronkelijk dienst als Pinda Branderij. De woning heeft een enorme ruimte en is per woonlaag gemiddeld 16m diep. Dit zie je terug in de ruime woonkamer en slaapkamers. Rond 1995 is de woning gerenoveerd waarbij het dak is vernieuwd, de muren en het dak zijn voorzien van isolatie, en alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbelglas. De woning ligt op een praktische locatie in het oude stadscentrum van Schiedam met alle voorzieningen in de nabijheid; buurtwinkels, supermarkten, Euroscoop, restaurants, cafe's, snelwegennet, en openbaar vervoer (bus, tram en NS station Schiedam)

1e verdieping:
Vanaf straatniveau met eigen entree en opgang met bergruimte achter de trap en toegang naar de 1e verdieping. Gang voorzien van een toilet met fonteintje. Riante woonkamer inclusief woonkeuken van ca. 65m2. Aan de achterzijde is de keuken geplaatst met extra daglicht middels lichtkoepels. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast/vriesladen, oven, magnetron, vaatwasser, apothekerskast en veel kastruimten.

2e verdieping:
Ruime overloop, toilet. Badkamer 2,84m x 2,07m voorzien van een ligbad, douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Achterslaapkamer van ca. 15m2 met toegang naar het dakterras van 2,35m x 5,56m2. Voorslaapkamer van ca. 20m2.

3e verdieping, zolderruimte:
Overloop met bergruimte en cv kast (Bosch ketel uit 2013). Achterslaapkamer van ca. 15m2 voorzien van een dakkapel. Voorslaapkamer van ca. 7m2 (deze kamer is feitelijke veel ruimer, echter door de verplichte nennorm 2580 meting zijn de meters onder de 1,5m (dakbeschot) niet meegerekend.

Buitenruimte/terras:
Terras van ca. 13m2 (2,35m x 5,56m).

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Ouderdomsclausule van toepassing;
-In de koopovereenkomst wordt een extra clausule opgenomen, dat de verkoper de eigenaar is, maar de woning zelf nooit bewoond heeft;
-Vereniging van eigenaren is opgericht, ingeschreven in de kamer van koophandel en een gezamenlijke opstalverzekering;
-Verwarming en warmwatervoorziening via Bosch ketel 2013;
-VvE is ingeschreven in de Kamer van Koophandel en heeft een gezamenlijke opstalverzekering.
-De woning staat op eigen grond;
-Bouwjaar woning 1906;
-Woonoppervlak ca. 176,2m2 (NEN 2580);
-Inhoud ca. 515,9m3 (NEN 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning