Bosrand 2 , SCHIEDAM


€ 675.000 k.k.

 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1977

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  803m3

 • Oppervlakte

  195 m2

Bosrand 2 3121 XA  Schiedam

Een schitterend gelegen geschakelde villa van maar liefst 195m2 gebruiksoppervlak en een garage en oprit voor 4 auto's. Deze sfeervolle woning kenmerkt zich door zijn royale leefruimtes, living inclusief keuken van ca. 87 m2, riante slaapkamers, veel bergruimte (garage, bergkasten en zolder) en een hoogwaardige afwerking en materialen. De locatie is prachtig gelegen direct aan het Beatrixpark. Een ideale woning voor mensen die ruim willen wonen binnen de Randstad in de natuur. Winkelcentrum Hof van Spaland, sportparken, snelwegverbinding, openbaar vervoer, natuurgebied Midden Delfland zijn allen makkelijk te bereiken.

Begane grond: 
Entree met garderobe, vrijhangend toilet, meterkast en toegang tot de garage en woonkeuken/woonkamer. Royale sfeervolle woonkamer inclusief keuken van totaal ca. 87m2, ingedeeld in een woonkeuken van ca. 25m2 en woonkamer van ca. 62 m2. De woonkeuken is voorzien van een lang recht keukenblok met inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt zich een diepe kelderkast waar tevens de aparte keukenboiler hangt. Vanuit de woonkeuken is een mooi zicht op de tuin en park door de grote raampartij welke aansluit op het terras. De woonkamer is voorzien van een enorme leefruimte, openhaard, diverse grote raampartijen en geeft toegang naar de tuin middels een schuifpui en openslaande deuren.

1e verdieping: 
Overloop, hal met vlizotrap naar de vliering. 4 ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 13.8m2, 27.5m2 met schuifkasten, ca. 14.1m2 en ca. 19.5m2. Moderne badkamer voorzien van een wastafelmeubel met 2 kranen, spiegelkast, radiator, toilet, ligbad en een aparte douche.

Achtertuin:
De tuin van ca. 10,5m diep en ca. 15m breed heeft een zuiden ligging en groot terras over de gehele breedte van de woning en grenst aan een achter gelegen watertje (slootje) welke een natuurlijke grens trekt met het Beatrixpark. De groene hagen bieden veel privacy in de tuin en de woning zelf. 

Zolder:
De zolder heeft een nokhoogte van ca. 2.20 meter bestaat uit ca. 24 m2 open ruimte met extra bergruimte achter de knieschotten en is beloopbaar onder de schuine kap. Op de zolder is de opstelplaats cv-combiketel. 

Garage:
De garage is ca. 18m2 met een apart gedeelte van ca. 7m2 voor de wasmachine en droger opstelling.

Bijzonderheden:
-Asbestclausule van toepassing;
-Ouderdomsclausule van toepassing;
-Verkoper heeft de woning bouwkundig laten keuren door Perfectkeur.

Overige: 
-Oplevering in overleg;
-CV combi HR ketel uit 2019 en in 2022 voorzien van een onderhoudsbeurt;  
-Veel inpandige bergruimte: garage ca. 26m2, vliering ca. 24 m2;
-Er is een aanbouw geplaatst op het terras van de 1e verdieping;
-De woning staat op erfpachtgrond: einddatum 31-7-2051, halfjaarlijks € 3.407,52 (fiscaal aftrekbaar), herziening erfpachtcanon 1-8-2026;
-De gemeente heeft in 2019 een strook grond grenzend aan de achtertuin (sectie Q 9452 groot 56m2) en een strook grond grenzend aan de voortuin (sectie Q 9467 groot 73m2) uitgegeven in erfpacht, welke canon verwerkt is in het totaal bedrag (was voorheen "snippergroen" van de gemeente);
-Gebruiksoppervlakte 194.6 excl. 49.7m2 overige inpandige ruimte (NEN2580);
-Inhoud 802.5m3 (NEN2580);
-Perceeloppervlak totaal 438m2 (kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning