Betedal 16 , SCHIEDAM


€ 725.000 k.k.

 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  5 slaapkamers

 • Bouwjaar

  2008

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  757m3

 • Oppervlakte

  184 m2

Betedal 16 3124 NA Schiedam

Royaal geschakelde twee onder een kap woning met carport en garage, 5 slaapkamers exclusief een ruime zolder boven de garage. De woning is de afgelopen maanden nagenoeg volledig verbouwd, waarbij o.a. alle wanden zijn gestuukt, alle plafonds zijn vernieuwd, de badkamer is vervangen, toiletten zijn vernieuwd, vloerverwarming is aangelegd, een 2e badkamer is gerealiseerd en alle deuren zijn vernieuwd. Het betreft een bestaande woning met de kwaliteiten van een nieuwbouwwoning!

Mooier wonen kan haast niet in Schiedam! Wonen in het prachtige Sveaparken! De wijk Sveaparken kenmerkt zich door de kleinschalige opzet, een grote diversiteit in de verkaveling, waterpartijen en de vele groenvoorzieningen. Door de opzet van private tuinen grenzend aan (semi)openbare groenvoorzieningen en het reguleren van afscheidingen in de vorm van lage hekwerken en hagen heeft de wijk een zeer groen en open karakter.

Het laatste deelplan van Sveaparken, Sveadal, is direct gelegen aan een stuk bos van het groene gebied Midden Delfland. Sveadal kenmerkt zich door een heldere structuur waardoor er besloten woonstraten gevormd worden die met elkaar verbonden zijn door wandelpaden en semi-openbare groenvoorzieningen. De architectuur kenmerkt zich door de flauwe dakhellingen, ruime dakoverstekken, witte kozijnen en de toepassing van lichtblauw houten gevelbekledingen in combinatie met metselwerk in een zorgvuldig afgestemd kleurenpalet. Tevens zijn de woningen uniek door de toepassing van veranda's en carports.

Begane grond:
De woning entreedeur, beschut gelegen onder een deel van de carport, geeft toegang tot een ruime hal met de trap naar de 1e verdieping, meterkast en het in 2020 fraaie en luxe uitgevoerde toilet met een fonteintje. Bij de doorgang naar de woonkamer is rekening gehouden met de mogelijke wens om een fraaie (stalen) deur te plaatsen. De zeer ruime woonkamer/keuken van maar liefst ca. 68m2 heeft voor en achter openslaande deuren, heeft strak gestuukte wanden en plafond en is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime overloop, vide en trapopgang naar de 2e verdieping. Twee slaapkamers aan de voorzijde van respectievelijk ca. 11m2 en ca. 12m2. Hoofdslaapkamer van ca. 21m2 gelegen aan de tuinzijde. Deze kamer heeft openslaande deuren naar het riante dakterras. Separaat toilet (2020), fraai betegeld en voorzien van fonteintje. Schitterende, luxe, met marmer betegelde badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel (Italiaans design) en vloerverwarming. De zwarte accenten van o.a. de kranen maken van deze badkamer een absolute eye catcher. Het meubel, de spiegel en de douche deur worden nog geplaatst.

2e verdieping:
Overloop met een fraaie nokhoogte van ruim 4 meter, vide, berging, vaste kast met CV opstelling en de mogelijkheid om de wasmachine/droger opstelling hier te realiseren. De verdieping is ingedeeld in 2 ruimtes die prima als slaap/werkkamers gebruikt kunnen worden. Ook deze verdieping beschikt over een schitterende (2e) badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel.

Garage:
Riante garage met een roldeur. De garage van bijna 6 meter bij 3.35 meter is voorzien van elektra, water en een uitstort gootsteen. Er is een vliering aanwezig, welke als speelruimte of werkruimte gebruikt kan worden (er bestaat zelfs een mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen). De garage geeft tevens toegang tot de tuin.

Tuin:
De woning beschikt over een perceel van 550m2 verdeeld over een ruime voortuin, zijtuin en een schitterende (vrij gelegen) achtertuin. De tuin biedt veel mogelijkheden om diverse terrassen aan te leggen om zo altijd te kunnen genieten van de zon en schaduw. De woning ligt aan de buitenrand van Schiedam met een vrije ligging aan een groenstrook en bossage.

Afmetingen:
Voor de afmetingen verwijzen wij door naar de plattegronden en het meetcertificaat.

Overige:
– De ingerichte foto's zijn impressies
– Oplevering in overleg
– Bouwjaar 2008
– Gelegen op 550m2 eigen grond
– De elektra is vernieuwd en uitgebreid in 2020
– Sanitair is nieuw en bijzonder luxe uitgevoerd
– De toiletten worden voorzien van toiletgarnituur van Piet Boon
– De deuren worden voorzien van deurbeslag van Piet Boon (mat zwart)
– Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2019
– Inhoud woning: ca. 757 m3 (NEN2580)
– Woonoppervlakte: ca. 184m2 (NEN2580)
– Perceel oppervlakte 550 m2 (Kadaster)

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. We aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De NVM voorwaarden zijn van toepassing.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning