Bachplein 518 , SCHIEDAM


€ 192.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1968

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  267m3

 • Oppervlakte

  89 m2

Bachplein 518 3122 KR Schiedam

Ruim 4 kamer appartement met een groot balkon op het oosten met zicht over het pittoreske Kethel. De woning is voorzien van een nette keuken en sanitair. Het appartement ligt op de zesde verdieping van het populaire gebouw Flat 5, een verzorgd appartementencomplex voorzien van 2 liften. Er is afgesloten hoofdentree en voldoende vrije parkeergelegenheid voor de deur. Op loopafstand ligt het winkelcentrum Hof van Spaland. Openbaar vervoer (tram en bus) ligt op 100 m afstand. De uitvalswegen rondom Schiedam / Rotterdam bereikt u binnen enkele autominuten, evenals het centrum van wereldstad Rotterdam.

Indeling:
Entree, tochtportaal, ruime hal, meterkast. Slaapkamer van ca. 12 m2 gelegen aan de galerijzijde. Net uitgevoerde keuken voorzien van een U-opstelling met inbouwapparatuur en deels losse apparatuur. De badkamer is voorzien een aparte ruimte met toilet met fonteintje. Apart gedeelte met de geiser en wasmachineaansluiting en een gedeelte met de douche en wastafel. Ruime woonkamer van ca. 29 m2 met toegang naar het balkon. Het balkon ligt op het oosten met zicht over Schiedam-Kethel en ligt over de gehele breedte van het appartement. Slaapkamers gelegen aan de balkonzijde van ca. 18m2 (voorheen 2 slaapkamer).

Balkon:
Ruim balkon (ca. 9.35 m x 1.60 m) op het oosten over de volle breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw is een eigen berging.

Overige:
- Oplevering in overleg;
- Woonoppervlakte ca. 88 m2 (NEN2580);
- Inhoud ca. 275m3 (NEN2580);
- Warm water middels geiser, verwarming middels blokverwarming;
- Gelegen op afgekochte erfpachtgrond t/m 2049;
- Asbestclausule van toepassing;
- Bouwjaar woning 1968;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage van € 202,70 (woning + berging) inclusief voorschot stookkosten (€ 58,95 per maand).

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. We aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De NVM voorwaarden zijn van toepassing.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning