Atalantahof 3 , SCHIEDAM


€ 495.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1993

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  444m3

 • Oppervlakte

  124 m2

Atalantahof 3 3124 BA Schiedam

In de groene, kindvriendelijke woonwijk "De Vlinderhoven" ligt deze geschakelde twee-onder-één kapwoning met een ruime achtertuin, zonnig dakterras en inpandige garage. De ligging is ideaal met diverse voorzieningen op een steenworp afstand, zoals diverse basisscholen, kinderopvangcentra, sportfaciliteiten en winkels. Ook het Beatrixpark en het natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland met diverse wandel- en fietsroutes ligt in de directe nabijheid. Verder goede openbaar vervoersvoorzieningen nabij de wijk met tram- en bustracé naar de stations Schiedam en Rotterdam.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, toegang tot de garage. Riante woonkamer met open keuken van tezamen ca. 51m2. De woonkamer is goed in te delen in een woongedeelte en eetgedeelte. De schuifpui geeft toegang tot de tuin. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en er is een gashaard aanwezig. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met inbouwapparatuur.

1e verdieping:
Overloop, trapopgang naar de 2e verdieping, 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 7m2, ca. 11m2 en ca. 15m2. De badkamer ligt in het midden van de verdieping en is voorzien van een douche, ligbad, wastafel, toilet en radiator.

2e verdieping:
Open ruimte welke kan dienen als werkkamer of slaapkamer van ca. 13m2. Aparte technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats van de CV ketel. Deze verdieping geeft toegang tot het dakterras.

Dakterras:
Het dakterras van ca. 15m2 ligt op het zonnige zuidwesten. Aan de gevel hangt een zonnescherm.

Garage:
Inpandige garage van ca. 4.55m x 2.61m voorzien van kasten.

Parkeerplaats:
Er is mogelijkheid tot het parkeren van 1 of 2 auto's op eigen terrein.

Tuin:
Riante achtertuin van ca. 8.50m diep en 7.50m breed.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan snel;
-Bouwjaar 1993;
-De woning is voorzien van diverse screens en een zonnescherm;
-Warm water en verwarming middels CV ketel (ca. 18jr oud) en vloerverwarming in de woonkamer;
-Geheel voorzien van dubbel glas;
-Gelegen op erfpachtgrond waarvan het recht van erfpacht loopt tot en met 31 oktober 2091. De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 november 2042. Binnen de gemeente Schiedam bestaat de mogelijkheid om de erfpacht om te zetten naar eigen grond;
-Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen;
-In de koopakte wordt ook een niet zelf bewoond artikel opgenomen;
-Gebruiksoppervlakte bedraagt 123.5m2 excl. 12m2 inpandige ruimte voor de garage (NEN2580);
-Inhoud 444m3 (NEN2580);
-Perceel van 187m2 (kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning