Aleidastraat 128 b, SCHIEDAM


€ 275.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1928

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  377m3

 • Oppervlakte

  120 m2

Aleidastraat 128 b 3117 DP SCHIEDAM

Een bijzonder ruime bovenwoning van ruim 120m2 verdeeld over 3 woonlagen. Het appartement is onderdeel van een kleine VVE welke recent is opgericht, en ligt in een vriendelijke wijk en gezellige straat met alle voorzieningen in de nabijheid: buurtwinkels, parken, snelwegennet, scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Schiedam is ook op loopafstand. Parkeren kan hier nog voor de deur en gratis.

1e verdieping:
Overloop, trapopgang, toilet met fonteintje. Zeer ruime woonkamer van 11.69 meter diep en samen met de open keuken ruim 48m2 groot. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een riante hoekopstelling met hoogglans wit front met de navolgende inbouwapparatuur van Siemens: koelkast met vriezer, oven, elektrische kookplaat, magentrom, vaatwasser en een afzuigkap. Naast een grote hoeveelheid boven-en onderkasten is er ook een zeer ruim werkblad aanwezig. Middels een schuifpui is er toegang tot het balkon.

2e verdieping:
Ruime overloop, trapopgang. Ruime badkamer voorzien van een bad met whirlpoolfunctie, 2 wastafels met een grote spiegel, 2e toilet, bidet en een douche. De hoofdslaapkamer is ca. 16m2 en ligt aan de voorzijde. Slaapkamer II van ca. 8m2 ligt aan de achterzijde.

3e verdieping:
Open zolder ruimte met een bergruimte met de CV opstelling en de wasmachineaansluiting. De zolderruimte heeft een dakraam en een vaste kastruimte met schuifdeuren.

Balkon:
Balkon aanwezig op de woonverdieping van ca. 5m2 gelegen op het zuidoosten.

Overige: 
-Oplevering in eind augustus 2023;
-CV combi ketel uit 2023;
-Gezien het bouwjaar van de woning worden er in de koopakte een ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen;
-Voor de afmetingen en indeling verwijzen wij graag door naar de plattegronden;
-Dakpannen vernieuwd in 2011;
-Recent opgerichte VVE met een bijdrage van 135,- per maand;
-Bouwjaar 1928;
-Gebruiksoppervlakte 120.2 (NEN2580);
-Inhoud 377.3m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning