Albert van Raalteplein 96 , SCHIEDAM


€ 215.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Albert van Raalteplein 96 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  2005

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  93 m2

Albert van Raalteplein 96 3122 GL Schiedam

Een bijzonder fraai 4 kamer appartement met een royale woonkamer met half openkeuken van ca. 38m2. Het appartement is in 2005 nieuw opgeleverd en is geheel voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas. Het appartement ligt op de bovenste, vierde verdieping en heeft daardoor een vrij zicht op het groen. De woning is gelijkvloers en levensloopbestendig! Ook het appartementencomplex waar het appartement deel van uitmaakt is zeer verzorgd en heeft een nette uitstraling met afgesloten portiek, berging in de onderbouw en een lift. Er zijn op loopafstand van het appartement voldoende voorzieningen zoals, winkelcentrum Hof van Spaland. In de buurt zijn tevens diverse supermarkten. Daarnaast is er naast bus en tram ook een metrostation met een directe lijn naar Rotterdam Centrum. Ook is op loopafstand zwembad Groenoord, Thermen Holiday en het Beatrixpark met een kinderboerderij en een grote speeltuin.

Indeling

Entree, tochtportaal, hal, meterkast. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet met fonteintje. Riante inpandige berging met de wasmachine aansluiting, combi cv ketel, mechanische ventilatie unit en provisieruimte. Ruime hoofdslaapkamer van ca. 14m2 en slaapkamer II van ca. 8m2 beide gelegen aan de galerijzijde. Slaapkamer III van bijna 12m2 ligt aan de balkonzijde en beschikt over een toegang naar het balkon. De riante woonkamer heeft weids uitzicht en tezamen met de half open keuken ca. 38m2 groot. De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaat vloer en heeft tevens een deur naar het balkon. De moderne hoekkeuken uit 2014 is voorzien van een wit front en de navolgende inbouwapparatuur: koel/vrieskast, vaatwasser, aparte oven, aparte magnetron, gaskookplaat en een afzuigkap.

Balkon
Ruim balkon van ca. 5m2 met vrij zicht naar het groen.

Berging
In de onderbouw is een eigen berging aanwezig van ca. 6m2.

Overige
-Oplevering in overleg
-Kozijnen zijn van kunststof en dubbelglas
-Warmwater en warmtevoorziening via combi cv ketel merk Intergas uit 2004
-Bouwjaar appartement 2004
-Erfpacht is afgekocht tot 1 juli 2040
-Bijdrage aan de vereniging van eigenaren is €101,85 per maand
-Woonoppervlak is ca. 93m2 (NEN2580)
-Inhoud ca. 290m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning