Albert van Raalteplein 92 , SCHIEDAM


€ 300.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Albert van Raalteplein 92 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  2004

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  292m3

 • Oppervlakte

  92 m2

Albert van Raalteplein 92 3122 GL Schiedam

Een bijzonder fraai 4 kamer (2 slaapkamer, met de mogelijkheid om een 3e slaapkamer te realiseren) appartement met een royale woonkamer met half open keuken van tezamen ca. 38m2. Het appartement is in 2005 nieuw opgeleverd en is geheel voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas. Het appartement ligt op de bovenste, vierde verdieping en heeft daardoor een vrij zicht op het groen. De woning is gelijkvloers en levensloopbestendig! Ook het appartementencomplex waar het appartement deel van uitmaakt is zeer verzorgd en heeft een nette uitstraling met afgesloten portiek, berging in de onderbouw en een lift. Er zijn op loopafstand van het appartement voldoende voorzieningen zoals, winkelcentrum Hof van Spaland. In de buurt zijn tevens diverse supermarkten. Daarnaast is er naast bus en tram ook een metrostation met een directe lijn naar Rotterdam Centrum. Ook is op loopafstand zwembad Groenoord, Thermen Holiday en het Beatrixpark met een kinderboerderij en een grote speeltuin.

Indeling

Vierde verdieping
Entree, tochtportaal, hal, meterkast. Modern toilet (2015)met fonteintje. Riante inpandige berging met de wasmachine aansluiting, combi cv ketel, mechanische ventilatie unit en provisieruimte. Ruime hoofdslaapkamer van ca. 14m2 en slaapkamer II van ca. 8m2 beide gelegen aan de galerijzijde. Ruime moderne badkamer (2015) voorzien van een douche en wastafelmeubel. De 3e slaapkamer ligt aan de balkonzijde en beschikt over een toegang naar het balkon. Deze ruimte is bij de woonkamer getrokken en in gebruik als eetkamer, maar is eenvoudige af te scheiden om er een 3e slaapkamer van te maken. De riante woonkamer heeft weids uitzicht en is tezamen met de half open keuken ca. 38m2 groot. Ook de woonkamer is voorzien van een deur naar het balkon. De moderne hoekkeuken uit 2015 is voorzien van navolgende inbouwapparatuur: koel-vriescombinatie, oven, magnetron,vaatwasser en gaskookplaat.

Balkon
Ruim balkon van ca. 5m2 met vrij zicht naar het groen.

Berging
In de onderbouw is een eigen berging aanwezig van ca. 6m2.

Overige
-Oplevering in overleg
-Kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbelglas
-Warm water en warmtevoorziening via combi cv ketel uit 2004
-Bouwjaar appartement 2004
-Energielabel B
-Woning intern gemoderniseerd in 2015
-Erfpacht is afgekocht tot 1 juli 2040, recht loop tot 30 juni 2064
-Bijdrage aan de vereniging van eigenaren is €105,35 per maand
-Woonoppervlak is 93m2 (NEN2580)
-Inhoud 290m3 (NEN2580)
-Het appartement is gelegen in Groenoord en maakt onderdeel uit van het plan "Nieuwe Energie voor Groenoord"

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning