Albert van Raalteplein 137 , SCHIEDAM


€ 159.500 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Albert van Raalteplein 137 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1966

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  84 m2

Albert van Raalteplein 137 3122 GN Schiedam

Riant 4 kamer appartement gelegen op de 6e verdieping, als eerste op de galerij, direct naast de lift. Het appartement heeft 3 ruime slaapkamers en is voorzien van een nette badkamer en keuken. Het zonnige balkon is gelegen op het Zuiden. Het complex is voorzien van een lift en wordt onderhouden door een actieve VVE. Het appartement is praktisch gelegen in de wijk Groenoord-Midden met buurtwinkels en supermarkten binnen handbereik, evenals openbaar vervoer, scholen, sportverenigingen, zwembad Groenoord, Thermen Holiday, natuurrecreatie en het snelwegennet. Ideaal voor starters, maar door het aantal kamers kan een gezin hier ook goed wonen.

Indeling:

Entree, hal, meterkast, toilet. Aparte keuken voorzien van een rechte keukenopstelling met kastruimte, boiler en losse apparatuur. Woonkamer van ca. 20m2. Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van ca. 14m2. Hoofdslaapkamer van ca. 12m2 gelegen aan de galerijzijde. Extra kamer van ca. 10m2 welke nu in gebruik is als eetkamer, maar eenvoudig om te zetten is naar een 3e slaapkamer. Eenvoudige badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting.

Balkon:
Zonnig balkon van ca. 5m2 gelegen op het zuiden.

Berging:
Er is een eigen berging ca. 5m2 in de onderbouw van het flatgebouw.

Overige:
-Oplevering in overleg (kan spoedig)
-Warmwater middels boiler (lease)
-Verwarming middels blokverwarming
-Eigen grond
-Actieve VvE met een bijdrage van € 178,27 per maand
-Stookkosten € 53,96 per maand
-Bouwjaar 1966
-Woonoppervlakte is ca. 84m2 (NEN2580)
-Inhoud 277m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning