Albert van Raalteplein 129 , SCHIEDAM


€ 185.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Albert van Raalteplein 129 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1969

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  219m3

 • Oppervlakte

  71 m2

Albert van Raaltplein 129, 3122 GM Schiedam

Een gemoderniseerde voormalig 3 a 4 kamer hoek appartement op de vierde verdieping met een ruim zonnig balkon op het zuiden en eigen berging in de onderbouw. Het appartement is recent luxe vernieuwd en aangepast naar de eisen en wensen van deze tijd. Alle wanden zijn voorzien van stuukwerk of spachtelputz. Vloer is voorzien van ca. 35cm brede eikenlook laminaatdelen. De badkamer is in 2014 vernieuwd en verruimd. Uitgebreide keuken geplaatst in 2010 met aan weerszijde keuken opstelling. Tussenkamer is vergroot door de wand naar de woonkamer een meter te verplaatsen. Hierdoor ontstaat er veel meer praktische ruimte. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbelglas. De VvE is actief. Berging in de onderbouw aanwezig. De ligging is erg praktisch met buurtwinkels en supermarkten binnen handbereik evenals openbaar vervoer, scholen, natuurrecreatie en het snelwegennet.

Indeling
Entree, hal, meterkast, toilet. Luxe keuken met aan weerszijde keukenopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriesladen, provisiekast en geiser (huur). Sfeervolle woonkamer ingedeeld in een eetgedeelte en zitgedeelte van totaal ca. 30m2. Het eetgedeelte kan ook gebruikt worden als slaapkamer 12,4m2 en biedt toegang naar een ruim balkon. Tussen slaapkamer is vergroot naar 9,2m2. Voorslaapkamer van ca. 8,1m2. Moderne vergrote badkamer (2014) met een inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet en mechanische ventilatie.

Balkon
Groot zonnig balkon van ca. (3,90x 2,02) op het zuiden, goed in te richten met terrasmeubilair of ligbedden. Vanaf het balkon is een mooi zicht over de wijk en het park.

Berging
Er is een eigen berging ca. 6m2 in de onderbouw van het flatgebouw.

Overige
Oplevering in overleg. Meterkast met 6 groepen. Grotendeels kunststof kozijnen met dubbelglas en deels houten kozijnen met dubbelglas. Warmwater middels Fasto geiser (huur). Verwarming middels blokverwarming. Eigen grond. Actieve VvE met een bijdrage van € 170,86 (woning) en € 48,22 voorschot stookkosten. Bouwjaar 1969. Woonoppervlakte is ca. 71m2 (nennorm 2580). Inhoud 219m2 (nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning