Schilperoortstraat 75 , ROTTERDAM


€ 375.000 k.k.

 • Aantal kamers

  7 kamers

 • Aantal slaapkamers

  6 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1934

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  480m3

 • Oppervlakte

  136 m2

Schilperoortstraat 75 3082 SR ROTTERDAM

In de wijk Charlois gelegen ruime 7 kamer tussenwoning van bijna 140m2! De woning bestaat uit drie verdiepingen, tweebalkons en een ruime achtertuin. In nabije omgeving zijn er buurtwinkels en is er een opstapplaats voor de bus en de tram. De wijk Oud-Charlois grenst aan de Maas met daarachter het stadscentrum.

Begane grond:
Entree, trapopgang met trapkast, badkamer met toilet, wastafelmeubel en douchegelegenheid. Ruime doorzon woonkamer met open keuken van tezamen ca. 42m2. Vanuit de woonkamer geeft een schuifpui toegang tot de tuin en er is tevens vanuit de keuken een aparte deur naar de tuin. De keuken is voorzien van een keukenblok met een kookeiland.

1e verdieping:
Overloop, apart toilet met fonteintje, trapopgang, slaap/werkkamer I van ca. 5m2, slaapkamer II van ca. 15m2 en slaapkamer III van ca. 16m2 met toegang tot het balkon. Op deze verdieping bevindt zich een 2e keuken met een keukenblok en toegang tot het balkon.

2e verdieping:
Overloop met c.v. opstelling. Badkamer voorzien van ligbad, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Slaap/werkkamer IV van ca. 5.5m2, slaapkamer V van ca. 10m2 en slaapkamer VI van ca. 8,2 voorzien van ene dakkapel.

Achtertuin:
De achtertuin is voorzien van een berging en een achterom. De tuin is ca. 5.70 meter breed en ca. 7.60 meter diep en gelegen op het noordwesten.

Algemeen:
- Bouwjaar 1934.
- Eigen grond.
- Asbestclausule van toepassing.
- De woning is ontstaan uit 2 woningen, waardoor er een VVE bijdrage betaald moet worden van 197,86 euro per maand. Per 1 januari 2023 wordt de VVE bijdrage verhoogd naar € 203,79 per maand.
- 'As is where is' clausule van toepassing.
- Woning grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Verwarming en warm water middels c.v. combi-ketel 2020.
- Oplevering in overleg.
- Gebruiksoppervlakte 136.2m2.
- Inhoud 480.1m3

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning