Russischestraat 94 b2, ROTTERDAM


€ 194.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1937

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  306m3

 • Oppervlakte

  82 m2

Russischestraat 94 b2 3028 BJ ROTTERDAM

Ruim vierkamer appartement met twee balkons gelegen in een rustige straat in Oud-Mathenesse - Delfshaven. Het appartement is gelegen op de hele tweede, halve derde en halve vierde verdieping van een jaren dertig appartementengebouw. Het gebruik van de halve 4e verdieping wordt gedoogd. De ligging van het appartement is zeer gunstig. Het openbaar vervoer ligt op twee minuten loopafstand. Ook met de auto is de wijk eenvoudig bereikbaar via de uitvalswegen A20 en A13. De gezellige Franselaan met een grote diversiteit aan winkels, supermarkten, scholen en diverse recreatiemogelijkheden zijn allen dichtbij gelegen. Ook Schiedam Centrum ligt op loopafstand.

Indeling
Begane grond
Gedeelde opgang naar eigen voordeur op de eerste verdieping.

2e verdieping:
Riante woonkamer is gelegen over de gehele lengte van het appartement met open keuken van tezamen ca. 50m2. De keuken is voorzien van een kookeiland met granieten keukenblad, vierpits gaskookstel, inbouwoven, inbouwkoelkast en vaatwasmachine. De keuken biedt door middel van een openslaande deur toegang tot het balkon op het zuiden met een vrij uitzicht op de binnentuinen. Toilet voorzien van een zwevend toilet.

Halve 3e verdieping.
Overloop, 2 slaapkamers van respectievelijk ca. 11m2 en ca. 4m2 (met toegang tot het balkon). De badkamer is net uitgevoerd en voorzien van een hoekbad met douche en een wastafel.

Halve 4e (zolder-)verdieping:
De zolderverdieping is in 2015 gerenoveerd en onder andere voorzien van isolatie en wandbekleding. Slaapkamer van ca. 10m2 met Velux kantelraam. Deze zolderverdieping is over de gehele breedte van het huis voorzien van een bergingsmogelijkheid. Deze verdieping is niet meegenomen in de splitsing en is geen eigendom. Het gebruik van deze ruimte wordt gedoogd.

Overige:
-Oplevering in overleg
-Gezien de leeftijd van de woning wordt er ouderdomsclausule toegepast in de koopakte
-Asbestclausule van toepassing
-Verwarming middels een CV installatie uit 2018
-Het appartement is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
-Het appartement beschikt over twee balkons, waarvan een over de gehele breedte van het appartement
-Er is een VvE actief (drie deelnemers) in eigen beheer, de kosten hiervoor bedragen E 67,- per maand
-Het renoveren danwel vervangen van de balkons aan de achterzijde zal binnen afzienbare tijd door de VvE bekostigd worden met een mogelijke eigen bijdrage van ca. 6000 euro (voor rekening nieuwe eigenaar)
-Een parkeervergunning is voor bewoners verkrijgbaar voor een bedrag van €100,- per jaar
-De woning is in gebruik ca. 95m2, echter is ca. 82m2 eigendom en wordt het gebruik van de bovenste etage van ca. 13m2 gedoogd

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning