Hoogstraat 46 D, ROTTERDAM


€ 269.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1953

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  186m3

 • Oppervlakte

  62 m2

Hoogstraat 46 D 3011 PS Rotterdam

Een modern, goed onderhouden, sfeervol 3 kamer appartement met 2 balkons op de bovenste, derde verdieping en een berging in de onderbouw. Het appartement is de afgelopen jaren gemoderniseerd en geoptimaliseerd. Ca. 2012 is het gehele dak vernieuwd en geïsoleerd. In 2015 is de badkamer en toilet samengevoegd en vernieuwd. Cv ketel is in 2019 vernieuwd. Keuken is vernieuwd in 2009. Recent (april 2020) heeft de eigenaar het plafond vernieuwd in de woonkamer en keuken, en zijn alle kozijnen en deuren geschilderd. De pui aan de voorzijde is volledig vernieuwd in 2008 en uitgevoerd in kunststof met dubbel HR+ glas. De pui aan de achterzijde is vernieuwd in 2014, eveneens in kunststof en dubbel HR+ glas. Het appartement ligt in een vriendelijk, bruisend gedeelte van het Hoogstraatkwartier precies tussen het Oostplein en de Koopgoot. Een ideale plek voor bewoners die het leuk vinden om in een buurt te wonen met hippe tentjes, kleine galeries en ateliers, restaurants etc. U wandelt zo naar de Maas en openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond:
Entree via een afgesloten portiek met intercominstallatie, brievenbussen en de toegang tot het trappenhuis en de bergingen.

Derde verdieping:
Entree/hal van het appartement. Riante, sfeervolle woonkamer inclusief eetkamer van ca. 31m2. De eetkamer van ca, 5,5m2 kan ook eenvoudig worden worden afgesloten en als slaap of werkkamer worden gebruikt en geeft toegang naar een klein balkon. Achterslaapkamer van ca.13m2 met toegang naar het balkon. Moderne vernieuwde en vergrote badkamer(2015). De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, vrijhangend toilet, ligbad/douche combinatie, vloerverwarming, plafond met inbouwverlichting en afzuiging. Moderne keuken voorzien van een 5 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, losse vaatwasser en koelkast. Toegang naar het balkon.

Berging:
Eigen berging in de onderbouw

Overige:
- Bouwjaar circa 1953;
- Eigen grond;
- Woonoppervlakte circa 62 m²;
- Verwarming en warm water middels een HR CV-ketel (Intergas, vernieuwd 2019);
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Actieve VvE met een bijdrage van €129,44 per maand.
- Oplevering in overleg, kan per direct.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning