Heemsteestraat 34 , ROTTERDAM


€ 289.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1981

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  222m3

 • Oppervlakte

  69 m2

Heemsteêstraat 34 3032 VB ROTTERDAM

Leuk en ruim 3 kamer appartement voorzien van een balkon en een eigen berging! Deze woning is in 2018 voorzien van een nieuwe keuken, nieuw sanitair en een nieuwe CV ketel. De VVE is actief! Met bijna 70m2 gebruiksoppervlakte ontstaat er een heerlijk ruime woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. De Heemsteestraat ligt in de Agniesebuurt en de woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling:
Entree via een afgesloten portiek met trappenhuis. De meterkast van de woning bevindt zich naast de voordeur op de 3e verdieping.

3e verdieping:
Entree, hal, provisiekast, toilet voorzien van fonteintje. Ruime moderne badkamer voorzien van douchehoek, radiator, wastafel met kastjes en de wasmachineaansluiting. Ruime hoofdslaapkamer van ca. 12m2 gelegen aan de voorzijde. De 2e slaapkamer van ruim 7m2 ligt aan de achterzijde. De woonkamer met open keuken van tezamen ca. 34m2 beschikt over een klein balkon aan de voorzijde en een ruim balkon aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een net keukenblok aangevuld met apparatuur.

Berging:
Berging op de begane grond van 5.3m2.

Bijzonderheden:
- In 2018 zijn keuken, badkamer, toilet en CV vernieuwd
- In 2019 is de balkondeur vernieuwd
- Bouwjaar 1981
- Voorzien van dubbel glas, kozijnen in 2020 aan de buitenzijde geschilderd
- Verwarming en warmwater middels CV Remeha uit 2018
- Betaald parkeren, vergunning 115 euro per jaar
- VVE bijdrage 146 euro per maand
- De erfpachtcanon is thans afgekocht tot 15-02-2068, recht eindigend op 08-01-2080
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Asbestclausule van toepassing
- Opleveringsindicatie eind oktober 2021
- GBO 69.3m2 NEN2580
- Inhoud 221.9m3 NEN2580

3Dmakelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning