6 oktober NVM Open Huizendag

6 oktober NVM Open Huizendag

3Dmakelaars doet als NVM makelaars uiteraard weer mee aan de NVM Open Huizendag. Een groot deel van de woningen uit ons aanbod is op zaterdag 6 oktober gratis te bezichtigen, zonder afspraak. Doet u mee? Hier leest u hoe het werkt.

Gemakkelijk breed oriënteren
De NVM Open Huizendag stelt u in staat om vrijblijvend woningen te bezichtigen. Doordat een groot aantal woningen meedoet, kunt u simpelweg zelf een route uitstippelen en tussen 11:00 en 15:00 een kijkje nemen in de woningen die u op het oog heeft. Gratis én zonder een afspraak. Hierdoor is het heel makkelijk om u uitgebreid te oriënteren op laagdrempelige wijze.

Goed voorbereid op pad
Om alles uit de Open Huizendag te halen, kunt u zich het beste kort voorbereiden. Wat kunt u doen?
Allereerst is het handig om een weekje voordat de Open Huizendag begint de woningen uit te kiezen die u wilt bezoeken. Dit kunt u eenvoudig doen op Funda.nl.
Stelt u ook een korte wensen-/eisenlijst op om de woning goed te kunnen beoordelen.

Tijdens de Open Huizendag
Tijdens de Open Huizendag kunt u simpelweg aanbellen bij de woningen die meedoen. Alle verkopers hebben zich vooraf aangemeld en verwachten dus bezoekers. De verkopers leiden u vervolgens rond en kunnen vragen beantwoorden over het huis.

Noteer tijdens of kort na de rondleiding voor- en nadelen van het huis, zodat u de woningen goed kunt vergelijken. Let ook op hoe u zich voelt bij het huis en probeer voor te stellen hoe u het huis zou indelen of opknappen. Dit helpt u om de woning in een ander licht te zien en door de huidige inrichting heen te kijken.

Interesse in een woning?
Bevalt de woning en wilt u nog een keer langskomen? Neem dan contact met ons op!
Overweegt u een woning van een andere makelaar? Neemt u ons dan als NVM aankoopmakelaar mee, zodat u altijd beslagen ten ijs komt.

Voor verkopers:
Wilt u meedoen aan de Open Huizendag? Neem dan contact op met 3Dmakelaars voor meer informatie.

Tijdens de Open Huizendag kunt u simpelweg aanbellen bij de woningen die meedoen.